Експерти проекту ЄБРР зустрілися з фахівцями Держлікслужби

26 Лютого 2019 2:09 Поділитися

Як повідомляє прес-служба Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Держлікслужба), у відомстві за ініціативою експертів з проекту Європейського банку реконструкції та розвитку (далі — ЄБРР) «Консультування щодо вдосконалення регулювання фармацевтичного сектору України» відбулася робоча зустріч, у якій взяли участь посадовці національного регулятора.

Учасники заходу обговорили актуальні питання щодо оптимізації роботи Держлікслужби, зокрема шляхи та можливості покращання співпраці відомства з ДП «Державний експертний центр МОЗ України» та поліпшення комунікації з профільним міністерством. Окрім цього, у ході зустрічі розглянуто актуальні питання, пов’язані із запровадженням електронного рецепта, експертизою для отримання сертифіката відповідності та висновку щодо підтвердження відповідності виробництва вимогам GMP.

Нагадаємо, що у 2017 р. за підтримки ЄБРР європейські експерти досліджували систему реєстрації лікарських засобів в Україні. За результатами цієї роботи підготовлено Звіт щодо відповідності процедури державної реєстрації лікарських засобів в Україні законодавству та стандартам ЄС.

Довідкова інформація

Європейський банк реконструкції та розвитку (Євробанк, ЄБРР, англ. European Bank for Reconstruction and Development) — міжнародний фінансово-кредитний інститут, який надає допомогу країнам від Центральної Європи до Центральної Азії для проведення ринкових реформ, активного інтегрування економік цих країн у міжнародні господарські зв’язки. Створений у 1991 р. Штаб-квартира — в Лондоні, Великобританія.

За матеріалами www.dls.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті