19 березня Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров’я планує повторно розглянути законопроект № 8591

14 Березня 2019 3:48 Поділитися


Як повідомляє ГС «Аптечна професійна асоціація України (АПАУ)” із посиланням на Комітет Верховної Ради України з питань охорони здоров’я (далі – Комітет), 19 березня 2019 р. на засіданні Комітету заплановано до розгляду звернення народних депутатів України – членів Комітету Тетяни Бахтеєвої, Сергія Мельничука, Олександра Біловола, Ігоря Шурми стосовно скасування результатів голосування за доопрацьований проект закону щодо забезпечення економічної конкуренції та захисту прав пацієнтів при здійсненні роздрібної торгівлі лікарськими засобами № 8591.

Нагадаємо, що 6 листопада 2018 р. на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я народні обранці вперше розглянули проект закону про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» щодо забезпечення економічної конкуренції та захисту прав пацієнтів при здійсненні роздрібної торгівлі лікарськими засобами (реєстр. № 8591) та вирішили направити його на доопрацювання авторам.

26 лютого 2019 р. допрацьована редакція законопроекту була розглянута та підтримана членами профільного комітету. Але відповідно до інформації, розміщеної на сайті Комітету, у порядок денний засідання, яке відбудеться 19 березня поточного року, серед іншого включено питання про звернення народних депутатів України – членів Комітету Т. Бахтеєвої, С. Мельничука, О. Біловола, І. Шурми стосовно скасування результатів голосування за проект закону про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» щодо забезпечення економічної конкуренції та захисту прав пацієнтів при здійсненні роздрібної торгівлі лікарськими засобами (реєстр. № 8591, доопрацьований), забезпечення його повторного розгляду з дотриманням вимог Регламенту Верховної Ради України та з урахуванням висновку Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України щодо відповідності його оформлення та реєстрації альтернативних до нього законопроектів. Наше видання і надалі слідкуватиме за розвитком подій.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті