Закупівлі через міжнародні організації: Уряд вніс зміни до Переліку фармпродукції, яка закуповується за кошти 2018 р.

05 Квітня 2019 5:19 Поділитися

Постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2019 р. № 274 (далі — постанова № 274) внесено зміни до Переліку лікарських засобів та медичних виробів, які закуповуються на підставі угод щодо закупівлі зі спеціалізованими організаціями, які здійснюють закупівлі за напрямами використання бюджетних коштів у 2018 р. (далі — Перелік), затвердженого постановою КМУ від 28.03.2018 р. № 278.

Також постанова № 278 доповнюється уточненням, що для цілей цього документа термін «медичний виріб» застосовується до будь-яких виробів (товарів), включених до Переліку.

Зміни вносяться до розділу «Лікарські засоби для дітей, хворих на розлади психіки та поведінки із спектра аутизму, з шизофренією, афективними розладами, гіперкінетичними розладами». Так, змінюється форма випуску лікарського засобу Метилфенідат з «капсул з негайним вивільненням» на «капсули з повільним вивільненням».

Нагадаємо, 13.03.2019 р. Уряд затвердив перелік фармпродукції, яка закуповується вже за кошти 2019 р. Відповідна постанова набула чинності 3 квітня.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті