Проведення аудиту МОЗ та кадрові питання — глава Уряду прокоментував ситуацію

30 Вересня 2019 4:05 Поділитися

Під час прес-брифінгу Олексія Гончарука, Прем’єр-міністра України, що відбувся 30 вересня 2019 р., окрім інших питань, обговорювалася ситуація, що склалася у Міністерстві охорони здоров’я України (МОЗ) стосовно кадрового питання та проведення аудиту відомства.

«Кадрові питання в середині відомства — це компетенція самого Міністра, тому ніхто інший їх вирішувати не буде. Ситуація, яка склалася, — це скоріше питання комунікації, так як люди не завжди знаходять спільну мову. Я мав розмову із очільницею МОЗ та вона пообіцяла знайти проблему та вирішити її», — прокоментував О. Гончарук. Також Прем’єр-міністр зазначив, що у разі необхідності можливий спільний формат зустрічі з колективом МОЗ для з’ясування причини виникнення конфлікту.

Стосовно проведення аудиту МОЗ України, то, як зазначив Глава Уряду, кожен міністр зобов’язаний провести таку перевірку не тільки проведеної роботи своїми попередниками для розуміння ситуації та розробки плану майбутніх дій, але й щодо людей, які там працювали за минулої влади. Такі аудити проводяться всюди та є загальноприйнятою практикою.

Варто нагадати, що на офіційній сторінці міністра охорони здоров’я в соціальній мережі Facebook 27 вересня поточного року з’явилася заява, у якій Зоряна Скалецька пояснює ситуацію, яка склалася у відомстві.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті