ACINO підписала угоду про придбання терапевтичного портфеля препаратів Takeda

ACINO та Takeda Pharmaceutical підписали угоду про придбання компанією ACINO частини терапевтичного портфеля препаратів компанії Takeda в Україні та країнах Близького Сходу та Африки. Придбання зміцнить позиції компанії ACINO в цих важливих регіонах.

«Ця угода зміцнює нашу присутність на основ­них ринках, що розвиваються, де ми зарекомендували себе як провідний постачальник високоякісної фармацевтичної продукцiї, — зазначив Штеффен Салтофте (Steffen Saltofte), генеральний директор ACINO. — Ми зможемо розширити як портфель, так і географічну присутність на наших ключових ринках. А також забезпечити безперервний доступ пацієнтів на цих ринках до більш розширеного портфеля високо­якісних лікарських засобів компанії ACINO». Відповідної домовленості компанії досягли 10 жовтня 2019 р.

У рамках цієї угоди ACINO набуває права на продукти, що використовуються, зокрема, у терапії болю, гастроентерології, а також для лікування захворювань серцево-судинної та дихальної систем. Угода також включатиме переведення ряду працівників компанії Takeda в Україні, Молдові, Туреччині, Південній Африці, Саудівській Аравії, Катарі, Об’єднаних Арабських Еміратах та Єгипті. Takeda та ACINO домовилися не розголошувати жодних фінансових деталей угоди. Вона підлягає затвердженню відповідними органами в кожній країні. Консультаційні послуги на підтримку угоди надавали компанії Rothschild&Co, Latham і Watkins та PwC.

Takeda Pharmaceutical Company Limited — це міжнародна біофармацевтична ціннісно-орієнтована компанія-лідер, яка фокусує свою діяльність на розробці та дослідженні інноваційних лікарських засобів.Компанія Takeda представлена у близько 80 країнах світу з лідируючими позиціями в США та Японії, які є першим та третім за своїми розмірами фармацевтичними ринками світу відповідно. Уже понад 230 років Takeda робить все можливе, щоб забезпечити світле та здорове майбутнє для людей у всьому світі, використовуючи інновації в галузі медицини. Свої зусилля Takeda зосереджує на розробці та дослідженні у 4 терапевтичних напрямах: онкологія, гастроентерологія, рідкісні захворювання та нев­рологія, а також на вакцинах та терапії дериватами плазми крові. Таким чином, біофармацевтична компанія Takeda має на меті розробку високоінноваційних лікарських засобів, які допомагають покращити життя людей шляхом надання доступу до нових підходів у лікуванні.

ACINO — швейцарська фармацевтична компанія, яка фокусує свою діяльність на ринках країн Близького Сходу, Африки, СНД та Латинської Америки. Компанія пропонує високоякісні лікарські засоби для забезпечення доступної медичної допомоги на ринках країн, що розвиваються. Як світовий партнер фармацевтичних компаній, ACINO надає готові рішення, починаючи від розробки та реєстрації препаратів до контрактного виробництва, упаковки та логістики.

ACINO в Україні входить у швейцарську групу компаній ACINO та є сучасною фармацевтичною компанією у галузі розробки та виробництва високотехнологічних генеричних лікарських засобів з додатковими властивостями, яка провадить діяльність на території України. Головний офіс ACINO в Україні розташований у м. Київ та виконує функцію регіональної штаб-квартири для бізнесу ACINO у країнах СНД. Виробничий завод ACINO в Україні — «Фарма Старт», який знаходиться в Києві, сертифікований відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP) та оснащений науково-дослідною лабораторією з розробки генеричних препаратів.

З нашими перевагами: підтверджений успіхом досвід та глибокі знання ринків, прагнення робити медицину доступною для тих, хто цього найбільше потребує, та науковий підхід, — ми воліємо стати брендом, який обирають як пацієнти, так і спеціалісти у сфері охорони здоров’я.

Обираючи ACINO, ви обираєте якість, на яку можна покластися.

За матеріалами acino.swiss; www.takeda.com
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті