Конкурс на посаду голови НСЗУ — до третього етапу допущено трьох кандидатів

15 Січня 2020 3:35 Поділитися

На сайті Національного агентства України з питань державної служби оприлюднено списки кандидатів, яких було допущено до участі в конкурсі на зайняття посади голови Національної служби здоров’я України (НСЗУ), та кандидатів, допущених до другого етапу конкурсу — співбесіди з членами Комісії з питань вищого корпусу державної служби.

Нагадаємо, що Уряд оголосив конкурс на посаду голови НСЗУ 16 грудня 2019 р. після звільнення Олега Петренка шляхом видачі відповідного розпорядження від 11 грудня 2019 р. № 1239-р. До участі в конкурсі загалом було допущено 8 осіб:

№ з/п Ім’я та прізвище
1 Андрій Віленський
2 Андрій Шипко
3 Юлій Хомутовський
4 Вадим Арістов
5 Василь Гостюк
6 Оксана Мовчан
7 Наталія Рябцева
8 Марина Алтухова

З вказаних кандидатів до другого етапу конкурсу пройшли семеро, серед яких після співбесіди з Комісією до третього етапу було відібрано трьох кандидатів, які наразі працюють у НСЗУ, зокрема це: Андрій Віленський, директор Центрального міжрегіонального департаменту служби, Оксана Мовчан, яка виконує обов’язки голови НСЗУ, та Наталія Рябцева, заступник голови.

Наступним етапом має стати співбесіда із Зоряною Скалецькою, міністром охорони здоров’я України, яка за її результатами подасть кандидатуру на посаду голови НСЗУ Кабінету Міністрів України.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті