Оскарження порядків перевірок Держпраці: відкрито провадження ще в одній справі

20 Лютого 2020 10:36 Поділитися

Окружний адміністративний суд м. Київ відкрив провадження ще в одній справі щодо оскарження порядків перевірок Державної служби України з питань праці, які були затверджені Урядом у серпні минулого року. Про це йдеться на сайті Окружного адміністративного суду м. Київ.

Зокрема, йдеться про постанову Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 р. № 823 «Деякі питання здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю». Суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче судове засідання на 5 березня 2020 р.

Наразі в провадженні Окружного адміністративного суду м. Київ уже перебуває справа щодо визнання протиправною постанови уряду від 21.08.2019 р. № 823, яка також розглядається за правилами загального позовного провадження.

Варто нагадати, що Державна регуляторна служба не підтримала новий порядок перевірок Держпраці й навіть зверталася до уряду з проханням скасувати постанову від 29.08.2019 р. № 823 як таку, що прийнята з порушенням Закону України від 11.09.2003 р. № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

За матеріалами oask.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті