Кабмін вніс зміни до порядку використання бюджетних коштів за програмою «Громадське здоров’я та заходи боротьби з епідеміями»

14 Серпня 2020 12:40 Поділитися

Кабінет Міністрів України постановою від 12.08.2020 р. № 698 вносить зміни до раніше прийнятої постанови від 27.11.2019 р. № 1121. Зокрема, змінами передбачено, що розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня за напрямами використання бюджетних коштів щодо здійснення закупівлі послуг із забезпечення громадського здоров’я та здійснення виплат регіональними закладами охорони здоров’я, які здійснюють медичне спостереження за людьми, які живуть з ВІЛ, щомісячної державної допомоги ВІЛ-інфікованим дітям і дітям, які страждають на хворобу, зумовлену ВІЛ, є державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України».

Одержувачем бюджетних коштів на виконання програми «Громадське здоров’я та заходи боротьби з епідеміями» є державне підприємство «Медичні закупівлі України» в частині доведеного до нього переліку напрямів профілактики, діагностики та лікування протягом відповідного бюджетного періоду, яке здійснює закупівлі за доведеним до нього переліком, кількостями та інформацією про обсяги розподілу товарів, робіт чи послуг у розрізі адміністративно-територіальних одиниць.

Одержувач бюджетних коштів погоджує з МОЗ технічні, якісні та інші характеристики товарів і послуг, які є предметом закупівлі, а також проєкт договору, що буде укладатися за результатами закупівлі.

Кошти для здійснення відповідних заходів перераховуватимуться на рахунки одержувача бюджетних коштів після погодження МОЗ проєкту договору, що укладатиметься за результатами закупівлі.

Зміни торкнулися й напрямків використання бюджетних коштів за програмою «Громадське здоров’я та заходи боротьби з епідеміями». У минулій редакції постанови їх було 17, у поточній — 5, але вони, в свою чергу, розділені на підпункти.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті