Оголошено відбір спеціалізованих організацій для здійснення закупівель імунобіологічних препаратів та ліків для дітей з розладами психіки

19 Серпня 2020 4:55 Поділитися

Міністерство охорони здоров’я України (далі — МОЗ України) повідомляє про повторне оголошення про початок процедури відбору спеціалізованих організацій для здійснення державних закупівель лікарських засобів, медичних виробів та пов’язаних з цим послуг у 2020 р. за рахунок коштів, передбачених МОЗ України у державному бюджеті для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров’я за бюджетними програмами КПКВК 2301400 та КПКВК 2301040.

У зв’язку з цим у Міністерстві просять розглянути можливість зацікавлених спеціалізованих організацій взяти участь у відборі для здійснення державних закупівель лікарських засобів, медичних виробів у 2020 р. за рахунок бюджетних коштів.

Для цього слід надати інформацію з письмовим підтвердженням щодо відповідності критеріям, встановленим Порядком відбору Міністерством охорони здоров’я України спеціалізованих організацій, які здійснюють закупівлі лікарських засобів, медичних виробів, затвердженим наказом МОЗ України від 28.07.2020 р. № 1684 (далі — письмове підтвердження). Інформація складається українською мовою, тому в разі надання будь-яких документів іншою мовою, ніж українська, обов’язково повинен бути переклад українською мовою.

Напрями, за якими повторно проводиться відбір спеціалізованих організацій:

  • лікарські засоби для дітей, хворих на розлади психіки та поведінки зі спектра аутизму, шизофренію, афективні розлади, гіперкінетичні розлади;
  • імунобіологічні препарати для проведення імунопрофілактики населення та вироби для забезпечення умов температурного контролю імунобіологічних препаратів, медичні вироби.

Письмове підтвердження щодо відповідності вищезазначеним критеріям надається спеціалізованою організацією для кожного напряму окремо.

У разі виникнення запитань з приводу організації процедури відбору чи закупівель та необхідності надання додаткової інформації в МОЗ просять звертатися до Олени Миколаївни Ляш, головного спеціаліста відділу організації та забезпечення державних закупівель Департаменту з фінансово-економічних питань, бухгалтерського обліку та фінансової звітності МОЗ за тел.: 380 (044) 200-08-47.

Документація з письмовим підтвердженням щодо відповідності критеріям подається у паперовому вигляді1 за підписом керівника або уповноваженої ним особи. Усі документи в паперовому вигляді повинні бути прошиті, пронумеровані й скріплені печаткою та направлені супровідним листом на адресу МОЗ України. Сканована копія документації з письмовим підтвердженням відповідності критеріям в обов’язковому порядку повинна направлятися на офіційну електронну адресу МОЗ України [email protected] з копією на [email protected], [email protected] у термін до 10:00 25.08.2020 р. Документація в паперовому та електронному вигляді, яка буде надіслана після 10:00 25.08.2020 р., до участі у відборі не допускатиметься.

Нагадаємо, 7 серпня МОЗ вперше оголосило відбір спеціалізованих організацій для здійснення державних закупівель лікарських засобів, медичних виробів та пов’язаних з цим послуг у 2020 р.

1Усі сторінки письмового підтвердження повинні бути пронумеровані та містити підпис керівника або уповноваженої ним особи, а також відбитки печатки (у разі наявності). Письмове підтвердження повинно містити реєстр документів із зазначенням порядкових номерів їх сторінок. Повноваження щодо підпису документів підтверджуються випискою (витягом) з протоколу засновників, наказом про призначення (належним чином засвідченою копією), довіреністю, дорученням або іншим документом, що подаються та підтверджують повноваження посадової особи на підписання документів.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті