У МОЗ пройшло перше засідання Міжвідомчої робочої групи з питань розвитку кадрових ресурсів у системі громадського здоров’я

15 Вересня 2020 2:45 Поділитися

У Міністерстві охорони здоров’я під керівництвом заступника міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка пройшло перше засідання Міжвідомчої робочої групи з питань розвитку кадрових ресурсів у системі громадського здоров’я при МОЗ України. Інформацію про це розміщено на сайті відомства.

Одне із її першочергових завдань — забезпечити протягом наступного року підготовку лікарів — епідеміологів та гігієністів, вірусологів та бактеріологів для системи громадського здоров’я. Крім того, група має розробити план розвитку кадрових ресурсів, що працюватиме на перспективу.

У планах — визначення підходів до оцінки кадрового потенціалу, потреб у підготовці й підвищенні кваліфікації та оновлення навчальних програм. На сьогодні вже затверджені освітні стандарти для бакалаврів та магістрів громадського здоров’я, а національний класифікатор нещодавно доповнено двома новими професіями: фахівець громадського здоров’я та фахівець з довкілля та здоров’я.

За матеріалами moz.gov.ua,
фото із сайту МОЗ України

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті