Романа Родину призначено генеральним директором ЦГЗ

16 Лютого 2021 10:32 Поділитися

15 лютого наказом Міністерства охорони здоров’я № 05-о генеральним директором Центру громадського здоров’я (ЦГЗ)  призначено Романа Родину. За рішенням Конкурсної комісії від 03.12.2020 р. Р. Родина переміг у конкурсі на зайняття відповідної посади.

Р. Родина — лікар з комунальної гігієни вищої категорії, лікар-епідеміолог, організатор охорони здоров’я першої категорії. Освіту здобув у Донецькому державному медичному університеті імені Максима Горького, а трудову діяльність розпочав у Горлівській міській санепідстанції (Донецька обл.) лікарем-інтерном з комунальної гігієни.

До призначення займав посаду керівника відділу епідеміологічного нагляду за інфекційними хворобами ЦГЗ. З 14 липня 2020 р. очолює штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної з коронавірусною хворобою, згідно з розпорядженням № 45 міністра охорони здоров’я Максима Степанова. З березня 2017 р. до грудня 2018 р. працював заступником генерального директора ЦГЗ України.

Ігор Кузін, який виконував обов’язки генерального директора ЦГЗ України, відтепер займає посаду заступника генерального директора.

За матеріалами phc.org.ua,

фото із сайту Укрінформ

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті