Вітаємо з 55-річчям Ігоря Володимировича Крячка!

12 Березня 2021 6:27 Поділитися
12 березня своє 55-річчя святкує людина, що в професійному середовищі не потребує додаткового представлення – Ігор Володимирович Крячок. Ми впевнені, що привітань сьогодні буде більш ніж безліч, проте зібрали декотрі з них на своїх сторінках.


Якщо поставити запитання, з чим асоціюється Ігор Крячок, то багато хто скаже, що це харизма, перфекціонізм, масштаб особистості, розум, вимогливість. І лише деякі близькі люди знають, що за лідерськими якостями і твердістю характеру ховається нескінченна любов до своїх рідних, готовність в будь-яку хвилину прийти на допомогу тим, хто її потребує, і незламна віра в справедливість. Ігор належить до категорії людей, які не просто можуть змінити простір навколо себе, а які можуть змінити вектор розвитку цілої галузі.

У день народження хочеться в першу чергу побажати міцного здоров’я, креативних ідей, енергії для нових звершень, удачі і, звичайно ж, більше часу, який буде проведено в колі сім’ї.

Надія Крячок,

генеральний директор групи компаній «Медикал Дата Менеджмент»,
партнер, друг, кохана жінка та дружина Ігоря Володимировича


Шановний Ігорю Володимировичу!

Прийміть щирі вітання з нагоди дня народження

від спільноти Національного фармацевтичного університету

та від мене особисто і дозвольте висловити подяку за розвиток галузевого інформаційного простору.

«Щотижневик АПТЕКА» є дзеркалом вітчизняної галузі охорони здоров’я, нехай він таким залишається і надалі!

Зичимо Вам здоров’я, бадьорості духу, добра, щастя, впевненості у завтрашньому дні, добрих новин та оптимізму!

Алла Котвіцька,

ректор Національного

фармацевтичного

університету

 


Шановний Ігорю Володимировичу!

Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею!

Висока оцінка Вашого вкладу у розвиток фармацевтичної галузї України — беззаперечна! Від усього серця бажаємо Вам успішно втілювати у життя нові цілі та прагнення, які принесуть радість перемог та впевненість у завтрашньому дні!

Нехай доля буде прихильною до Вас, життя буде сповнене натхненням, невичерпним оптимізмом, мріями, успіхом, процвітанням, родинним затишком та любов’ю рідних, а кожен день приносить щасливі миті, нові відкриття та радість!

З повагою
Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців
медичної та мікробіологічної промисловості України

 


Шановний Ігорю Володимировичу!

Дозвольте привітати Вас з 55-річчям і з цієї нагоди висловити декілька слів, які за інших обставин були б недоречними.

Кожен ювілей дозволяє робити проміжні підсумки. Багато років тому, вперше познайомившись із «Щотижневиком АПТЕКА», було вражена і захоплена багатовекторністю видання, плідними спробами надати читачам кращі зразки міжнародної регуляторної практики. Низка публікацій, що грунтувалися на рекомендаціях Всесвітньої організації охорони здоров’я, директивах Європейського Союзу, виховали покоління фармацевтичних та медичних спеціалістів, виплекали культуру належної регуляторної практики.

Організовані Вами форуми підтверджували і підтверджують намір залишатися відкритим майданчиком професійних дискусій для обміну експертними думками. Окремих слів поваги заслуговує Ваша позиція опонента (мала змогу у цьому неодноразово переконатися). Ви завжди залишаєтеся на платформі доказових даних, фактів, цифр, наукових аргументів та в рамках професійної етики. Тому бажаю Вам здоров’я та радості, миру та оптимізму.

Препаруйте фармацевтичний сектор та галузь охорони здоров’я. Черпайте натхнення у мінливому сьогоденні. Ми всі очікуємо від Вас не лише руху вперед, а й нових напрямків та нестандартних рішень. Зі Святом!

З повагою

Тетяна Думенко,

кандидат медичних наук, директор Be-it Health Care Consultancy

 


Шановний Ігорю Володимировичу!

Колектив Директорату фармацевтичного забезпечення Міністерства охорони здоров’я України щиро вітає Вас із 55-річним ювілеєм!

55 років — оксамитовий сезон життя, це прекрасний вік, у ньому мудрість. Це вік гідної шани та поваги. Тож бажаємо Вам терпіння, життєвих сил для продовження звершення усього загаданого! Нехай це свято принесе у Ваше життя найважливіші у світі коштовності: міцне здоров’я, сімейне тепло і благополуччя, щастя, гармонію, затишок, справжню дружбу.

Легкого життєвого шляху! З ювілеєм!

З повагою

Олександр Комаріда та колектив

Директорату фармацевтичного забезпечення МОЗ


Шановний Ігорю Володимировичу!

Від імені колективу Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками щиро вітаю Вас із ювілейною датою!

Попереду ще багато років творчих рішень, відкриттів, можливостей досягти у житті всього, чого можна побажати. Це можливо здійснити за допомогою вашого великого життєвого досвіду та практичного знання, цілеспрямованості, діловитості, та впевненості у своїх силах.

Ваша самовідданість улюбленій справі, оперативність та професіоналізм у висвітленні подій високо оцінені медичною та фармацевтичною спільнотою. Вже 26-й рік «Щотижневик АПТЕКА»  тримає високий  рівень галузевого медіа.

Бажаємо, щоб не змінювалися Ваша життєва позиція і принципи, вистачило сил і засобів на звершення всього задуманого.

Нехай кожен день приносить Вам відчуття задоволення результатами тієї копіткої праці, якій Ви присвячуєте своє життя!

Нехай невичерпна енергія, оптимізм і надалі будуть Вашими постійними супутниками в житті, а доля подарує багато світлих літ у мирі та добробуті!

Бажаю Вам святкового настрою, доброго здоров’я, довгих років життя, великого людського щастя та добробуту, нових професійних здобутків, надійних партнерів і вірних друзів, здійснення усіх задумів і мрій!

З повагою

Роман Ісаєнко,

голова Держлікслужби


Шановний Ігорю Володимировичу, прийміть мої вітання з нагоди 55-річного ювілею!

Від щирого серця хочу подякувати Вам за роки плідної співпраці і за величезний особистий внесок у розвиток фармацевтичної галузі України.

Ви – людина неймовірної енергії, ерудиції і бажання досягати досконалості у всьому. Понад чверть століття тому в Україні з’явився «Щотижневик АПТЕКА». Ви створили не просто видання, а мегапроєкт, який вже 25 років послідовно, глибоко і незаангажовано долучається до обговорення важливих питань здоров’я нації. Кожен випуск «Щотижневика АПТЕКА» — це стоп-кадр історії фармацевтичної галузі, яка пишеться під Вашим особистим керівництвом.

Бажаю Вам не зупинятися на досягнутому і завойовувати нові професійні горизонти. Нехай життя дарує вірних друзів, надійних партнерів, натхнення і наснагу для реалізації найсміливіших планів та ідей.

Михайло Бабенко,

директор Державного експертного центру МОЗ України


Найдобрішими побажаннями Асоціація «Виробники ліків України» приєднується до чисельних вітань з нагоди Вашого, шановний Ігорю Володимировичу, ювілейного Дня  народження!

Нехай не вичерпується джерело енергії, крилатих мрій, що реалізовуються в розвитку системи охорони здоровя та фармацевтичного сектору промисловості, які за Вашого високопрофесійного сприяння здійснили значний стрибок у напрямку європейських і світових стандартів, створенні нових технологій, досягнень науки, виробництва, освіти, удосконалення матеріально-технічної бази, менеджменту і маркетингу.

Нехай  веде  Вас  по  світу  лицарський дух, а  життя  яріє  жагою  творчості  і  азартом  відкриттів.

Здоров’я Вам та благополуччя !

З пошаною

Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»


Шановний Ігорю Володимировичу!

Компанія «Фармак» сердечно вітає Вас із ювілеєм! Щиро бажаємо Вам амбітних проєктів та енергії для досягнення цілей – в роботі, та добробуту і сімейного затишку – вдома!

Ми знаємо Вас як натхненну та творчу людину, що повністю віддана своїй справі! Під вашим керівництвом активно розвиваються чисельні проєкти, такі важливі для галузі громадського здоров’я! І для кожного з цих проєктів Ви встигаєте бути ідейним лідером!

Ви робите цінну та надзвичайно важливу справу: надаєте зважену та об’єктивну інформацію, що формує у читачів неупереджену думку про стан речей у сучасній системі охорони здоров’я.

Кожне видання, кожне інформаційне повідомлення чи аналітична довідка, яку Ви створили, дає можливість ознайомитися з найсвіжішими новинами медицини і фармації, актуальними оглядами та інтерв’ю експертів.

Важливу роль для кожної фармкомпанії в Україні відіграють платформи для обміну інформацією, які ви створюєте. Це круглі столи та конференції, на яких розглянуто та вирішено тисячі й тисячі важливих для галузі питань. Саме за допомогою таких майданчиків виробники та імпортери лікарських засобів можуть вести професійні дискусії, формувати спільні позиції та доносити їх до влади! А це – передумова для створення прозорого та ефективного регулювання галузі за європейським вектором.

Ми вдячні Вам за нашу плідну співпрацю протягом більш ніж 25 років!

 З глибокою повагою та побажанням подальших успіхів

Ваш «Фармак»!


Шановний Ігорю Володимировичу!

ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ» урочисто вітає Вас зі знаменною датою у Вашому житті – з 55-річчям! Бажаємо Вам міцного здоров’я, гармонії у всіх сферах життя, миру, натхнення на кожен новий день.

Фармація пройшла червоною стрічкою через Ваш життєвий шлях, стала його своєрідним флагманом. За довгі роки плідної співпраці ми встигли переконатися, що Ви – не просто головний редактор «Щотижневика АПТЕКА» та директор ТОВ «Моріон», надійний колега, але й талановитий керівник багаточисельних проєктів, які не тільки ілюструють стан сучасної фармації, але й вдосконалюють його.

Ми високо цінуємо Ваш особистий внесок у розбудову та підтримку фармацевтичного сектору України. Активний та цілеспрямований, невтомний та креативний – Ви щоденно знаходитеся у вирі подій, котрі у той чи інший спосіб формують історичне майбутнє нашої держави.

Від усього серця зичимо Вам нових творчих ідей, неодмінно успішної реалізації задумів, гідних та відданих однодумців поряд із Вами на ниві Вашої професійної діяльності.

Миру, процвітання та просто людського щастя Вам!

З повагою

Михайло Пасічник,

генеральний директор ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ»,

президент Громадської спілки

«Фармацевтична Ліга України»


Поздоровлення товаришу

Ігор Володимирович — людина, з якою завжди комфортно і приємно спілкуватися на професійні та будь-які інші теми.

Він є не тільки талановитим і успішним менеджером, але й найвпливовішим експертом найвищого рівня, який робить величезний внесок в розвиток фармацевтичного сектору України.

З моменту нашого знайомства у 1994 р. почалася і продовжується наша плідна співпраця за багатьма різноманітними проєктами – в «Щотижневику АПТЕКА», «Фармацевтичній енциклопедії», «Компендіумі» тощо.

На мій погляд, Україні і її фармацевтичній галузі пощастило, що в цей постійно буремний період створення, розвитку, криз, революцій, карантинів, частих змін керівників міністерств і регуляторних органів є надійна точка опори в особі Ігоря Володимировича і його команди.

55 років – це період фізичного, творчого й інтелектуального розквіту.

У день Вашого маленького ювілею бажаю здоров’я, миру, кохання і творчого натхнення!

З повагою

Сергій Сур,

доктор фармацевтичних наук,

директор АРТЕРІУМ ЛТД.


Хочу привітати з ювілеєм непересічну особистість, людину, що створює майбутнє, лікаря, що полюбив фармацію та став частиною нашої професійної спільноти!

Завжди радий спілкуванню, пишаюся багаторічним приємним знайомством, ціную можливість обмінятися думками!

З Днем народження, Ігорю Володимировичу! Добра, міцного здоров’я, достатку та вічного кохання!

 З повагою

Костянтин Косяченко,
доктор фармацевтичних наук, професор, заслужений працівник фармації України


Вельмишановний Ігорю Володимировичу!

Ви – рідкісний приклад людини, яка «з нуля» створила знану далеко за межами України компанію «Моріон», що підняла аналітичні дослідження на світовий рівень. Ви були і є генератором ідей, мотором, який рухає і надихає згуртований колектив колег і однодумців, чому сприяють Ваші талант і порядність.

Саме тому Ви отримуєте нині дві п’ятірки! Давні греки так ділили людське життя: до 20 років – дитинство, до 40 – дорослішання, до 60 – юність, до 80 – молодість, а вже після 80 – зрілість.

Тож зичу вповні насолодитися юністю у всіх її проявах, а заодно – і подовжити її ще на пару п’ятірок!

Здійснення бажань, здоров’я і гармонії Вам у душі і в домі!

Леонід Гуляницький,

доктор технічних наук,

Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України


Шановний Ігорю Володимировичу!

Наступним просимо прийняти наші найщиріші вітання з Вашим 55 річчям. Ваш внесок у розвиток фармацевтичної галузі України, якому ви присвятили життя, важко переоцінити.

Створена Вами низка високоінтелектуальних продуктів та проєктів значною мірою інтегрувала Україну в світову фармацевтичну галузь. Ваші безсумнівні лідерські якості дали можливість знайти себе у фармацевтичній галузі України багатьом талановитим  менеджерам.

Від Комітету з питань охорони здоров’я та фармації Торгово-промислової палати України, та від ТПП в цілому бажаємо Вам міцного здоров’я, великої кількості нових креативних ідей та їх успішної галузевої імплементації, талановитого оточення та успіхів у вашому шляхетному бізнесі.

З повагою

Владислав Страшний,

голова Комітету з питань охорони здоров’я та фармації

Торгово-промислової палати України,

завідуючий кафедрою промислової фармації

Київського національного університету технології та дизайну


Шановний Ігорю Володимировичу!

Прийміть найщиріші побажання з Днем народження від AIPM Ukraine!

Міцного Вам здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість, щоб з роками впевненості в собі й сил тільки додавалося, щоб за плечима залишалося багато добрих справ і благородних вчинків, а попереду завжди був чистий і світлий горизонт майбутнього.

Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя!

Від себе особисто я побажаю тільки одного, але головного: будь щасливий!

У це поняття входить все, що необхідно в житті. Не шкодуй ні про що і завжди дивися вперед з оптимізмом та усмішкою. Попереду ще багато важливих справ, конференцій та нових проєктів.

Головне — щоб здоров’я було міцним, як медичний спирт.

З Днем народження!

З повагою

Володимир Ігнатов,

виконавчий директор AIPM Ukraine


Вітаємо шановного Ігоря Володимировича з 55-річним ювілеєм!

Подвійна п‘ятірка — це ознака багатого життєвого та професійного досвіду, мудрості та розсудливості. Бажаємо відмінного здоров’я, гарного настрою, успіхів та творчого натхнення!

Колектив Представництва Еббві Біофармасьютікалз ГмбХ в Україні»


Ігорю Володимировичу!

З величезною теплотою вітаю з днем народження!

Ви без перебільшення патріарх вітчизняної діджиталізації в Фармі. Без вас у нас би не було можливості усвідомити, як ростуть наші категорії і як змінюється рік від року споживання наших продуктів. Більше того, без Вас у нас би не було ймовірності дізнатися найостанніші новини індустрії і бізнесу.

Будь ласка, не зупиняйтеся на досягнутому, зміцнюйте і розвивайте створене. Вам є чим пишатися і на що озиратися!

Побільше позитивних зустрічей, плідних ідей і реалізованих проектів.

Схожеє, в 55 все тільки починається!

З величезною повагою

Денис Голубчиков,

керівник «Johnson & Johnson» в Україні


Вельмишановний Ігорю Володимировичу!

Від імені великої фармацевтичної сім’ї ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата» та себе особисто вітаємо видатного українського літописця фармацевтичної справи та фармацевтичного бізнесу, засновника й батька найвпливовішого та теренах Східної Європи фармацевтичного часопису «Щотижневик АПТЕКА» 55-річним з ювілеєм.

Вами створена школа сучасного за світовими стандартами дзеркала процесів, що відбуваються в галузі охорони здоров’я України. Бути зі своїми публікаціями на шпальтах Вашого видання – це велика честь для кожного з дописувачів. Ваше видання – це «свіжий подих» в інформаційному полі, що дає змогу працівникам системи охорони здоров’я дізнатися про досвід та досягнення наших зарубіжних партнерів.

Створений Вами колектив «Щотожневика АПТЕКА» є яскравим прикладом відданого та професійного служіння народу й окрасою України як високоінтелектуальної розвинутої частини населення, яка своєю працею розбудовує сучасну європейську країну.

Завдяки Вашій підтримці ГО «ВФП» — вся фармацевтична спільнота України має змогу бути on-line учасником сітових конгресів фармацевтів та фармацевтичних наук, що проводяться під егідою Міжнародної федерації фармацевтів (FIP), починаючи з 2015 р. У свою чергу, світова фармацевтична спільнота має змогу ознайомитися з нашими прагненнями та можливістю ділитися своїми напрацюваннями шляхом участі в щорічних міжнародних фармацевтичних форумах «АПТЕКИ СВІТУ».

Ми, вельмишановний Ігорю Володимировичу, зичимо Вам здоров’я, безмежної любові, щастя, успіхів та здійснення всіх Ваших мрій.

З повагою до Вас,

Олег Клімов,

голова правління

ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата»,

член Ради Міжнародної федерації фармацевтів (FIP),

член Американської фармацевтичної асоціації( APhA)


Шановний Ігорю Володимировичу!

Бажаю міцного здоров’я, драйву, невичерпної енергії, креативних ідей, нових досягнень. Нехай від щастя виростуть крила, а життя заграє блискучими барвами яскравих вражень!

З повагою

Володимир Руденко,

директор ГС «Аптечна професійна асоціація України»,

професор, доктор фармацевтичних наук


Шановний Ігорю Володимировичу!

Від усіх фізичних осіб — підприємців фармацевтичної сфери України та від себе особисто щиро вітаю вас з ювілеєм!

Для усіх нас Ви є справжнім фармацевтичним гуру України, людиною з власною думкою, чия позиція є завжди обґрунтовано принциповою! Майже все своє життя ви робите все можливе, аби упорядкувати діяльність фармацевтів та й просто всіх гравців фармацевтичного ринку, привести нашу діяльність до світових стандартів та одночасно з цим об’єднуєте операторів ринку!

Терпіння, наснаги, залишайтеся завжди таким же відкритим, відвертим та справедливим, яким ви є! З Днем народження!

Олена Пруднікова,

голова ГО «Всеукраїнське об’єднання «Миколаївська фармацевтична асоціація «ФармРада» (ВОМФАФР)


Любий друже, товаришу та колего!

55 років – це тільки початок! Але скільки всього є згадати!

У першу чергу дякую за те, що ти завжди залишаєшся для нас еталоном компетентності та фаховості! Адже в будь-який час ти завжди зможеш підтримати багатогодинну бесіду про будь-яку проблематику не тільки Фарми, а й медицини. До тебе ми завжди звертаємося у часи, коли все добре, і тоді, коли потрібна допомога, саме у тебе шукаємо відповідей на болючі питання.

Твої «дітища» є базисом для роботи усієї Фарми та невпинно протягом десятиліть залишаються еталоном достовірності, актуальності та інформативності для кожного з нас!

Бажаю тобі внутрішньої сили завжди так само стрімко рухатися вперед та безстрашно реалізовувати свої ідеї та мрії! Здоров’я та довголіття!

З повагою

Михайло Півнюк,

директор ДВТП «Волиньфармпостач»


Шановний Ігорю Володимировичу!

Життя ставить вам дві п’ятірки, два «відмінно!», але на цьому не закінчується, а тільки починається в своєму новому чудовому прояві! І «відмінно» ви заслуговуєте у кожному з аспектів вашого життя – як син, батько, чоловік, керівник та колега!

Я вітаю вас з ювілеєм! Бажаю повноти кожного дня, радісного відчуття вранці і умиротворення щовечора! Щастя з міцним здоров’ям і душевним спокоєм!

Нехай кращі роки вашого життя почнуться саме зараз. Не поспішайте, насолоджуйтеся кожною миттю, цінуйте кожну зустріч і розставання. Блага для всіх рідних і близьких вам людей і натхненної творчості!

Тетяна Котляр,

голова правління ГС «ФармУкраїна»


Колектив громадської організації «Асоціація фармацевтичного та медичного права» вітає засновника та керівника компанії «Моріон» Ігоря Володимировича Крячка з ювілеєм!

Ігор Володимирович, незважаючи на свій невеликий вік, вже залишив свій слід в історії медичної і фармацевтичної діяльності. Саме він є ініціатором багатьох нормативно-правових актів, пов’язаних з обігом фармацевтичної продукції та методів і способів лікування.

Створивши провідне українське підприємство, яке спеціалізується у сфері систематизації інформації, він заснував такі наукові та публіцистичні видання, як «Щотижневик АПТЕКА», «Український медичний часопис», «Онкологія» тощо. Через ці видання він фактично створив свій публіцистичний образ борця за справедливість. На шпальтах цих видань кожний має можливість викласти свою незалежну точку зору.

І саме через ці видання багато українських вчених отримали можливість висвітлити свої наукові досягнення.

55 років — це не вік, тому ми в майбутньому чекаємо ще багато досягнень, спрямованих на розбудову сфери охорони здоров’я.

З повагою

професор Наталя Гуторова,

професор Віталій Пашков


Вітаємо з 55-річчям чудового організатора Ігоря Крячка!

Ігор Володимирович у ці дні відзначає своє 55-річчя не тільки як видавець унікальних інформаційних видань, але й як ідеолог і автор багатох, аналітичних, освітніх та наукових проєктів, корисних і вкрай затребуваних не тільки у фармацевтичному секторі держави, а й у медичній сфері взагалі.

Варто відмітити, що без такого видання, як «Щотижневик АПТЕКА» ми були б сліпі у вирі фахової інформації за всі роки незалежності України. А без даних такого унікального інструменту, як PharmXplorer, навряд чи політики й урядовці спроможні були б формувати й реалізовувати будь-які стратегічні плани у діяльності усіх дотичних кластерів фармацевтичного сектору, спрямованих на потреби споживачів.

Від імені Союзу споживачів медичних послуг, лікарських засобів та медичних виробів бажаю Вам, Ігорю Володимировичу, міцного здоров’я, достойного оточення та подальшого наполегливого бажання реалізації нових і корисних проєктів.

Владислав Онищенко,

голова правління громадської організації

«Союз споживачів медичних послуг,

лікарських засобів і виробів медичного призначення» 


З Днем народження, Ігорю Володимировичу!

Професійна енергійність, ефективне управління, компетентне прийняття рішень і вміння будувати унікальну корпоративну культуру — основні маяки Вашого професійного життя, які викликають щиру повагу.

Дякую за виключно надійну співпрацю і бажаю нових високих цілей і сміливих рішень для їх досягнення. Творіть і надихайте інших на рішучі дії!

Дмитро Алешко,

керуючий партнер, ЮФ «Правовий Альянс»


Від дружньої команди Юридичної фірми «ОМП» щиро вітаємо Ігоря Володимировича Крячка з ювілеєм!

Бажаємо, щоб Ваша зірка удачі завжди сяяла на небосхилі, а Ваші підприємливість та цілеспрямованість приводили до ще більших перемог. А також сильних партнерів та слабких конкурентів, мінімум витрат та максимум прибутку, великих перспектив у бізнесі та можливостей у житті.

Бізнес, як і сім’ю, напевно, можна порівняти з великим флагманським крейсером, який тримає курс на щасливе майбутнє. І, звичайно, у штурвала стоїть капітан – Ігор Володимирович, що вміло керує своєю командою, обирає вірний курс та вміє обходити рифи! Ми бажаємо йому міцного здоров’я, попутного вітру і нових відкриттів!

І дякуємо за багаторічну співпрацю!

З Днем народження!

Команда ОМП


Last but not least…

Невпинний ритм життя в стилі multi-task. Неймовірні навички тайм-менеджменту та вміння бути присутнім всюди одночасно. Створення глобальної стратегії розвитку «всього човна» та детальне слідкування за кожним окремим проєктом чи бізнес-процесом у режимі реального часу. Вміння турбуватися про сім’ю та постійно бути на роботі. Чути побажання інших та відстоювати власну точку зору. Бути опонентом, але залишатися колегою чи другом.

Все це – Ігор Володимирович.

Щиро бажаємо вам сил, мудрості, наснаги, терпіння та здоров’я, аби й надалі так спритно маневрувати віражами життя у сьогоденні та майбутньому!

Колектив компаній

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті