31 березня — останній день подання звіту за 2020 р. щодо обігу підконтрольних речовин

30 Березня 2021 1:38 Поділитися

Державна служба Украї­ни з лікарських засобів та контролю за наркотиками (далі — Держлікслужба) у Запорізькій обл. звертає увагу на те, що суб’єкти господарювання, які провадять діяльність з реалізації, використання наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, лікарських засобів, що містять наркотичні засоби, психотропні речовини, включені до таблиць II і III та (або) прекурсори, включені до таблиці IV переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою КМУ від 06.05.2000 р. № 770, в кількості, що перевищує гранично допустиму, зобов’язані подавати Держлікслужбі:

  • до 25 числа місяця, що настає за звітним кварталом, — звіт про кількість таких засобів і речовин, що виробляються, виготовляються, ввозяться на територію України чи вивозяться з неї;
  • до 31 березня року, що настає за звітним, — звіт про кількість таких засобів і речовин, що виробляються, виготовляються, ввозяться на територію України, вивозяться з її території, реалізуються чи використовуються, а також про кількість їх запасів станом на 31 грудня звітного року.

Звіти до Держлікслужби слід надсилати рекомендованим листом з повідом­ленням про вручення за адресою: 03115, м. Київ, просп. Перемоги, 120А; е-mail: [email protected].

За матеріалами dls.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті