Профільний комітет просить ВООЗ та Червоний Хрест організувати гуманітарні коридори з територій, що тимчасово окуповані агресором

11 Березня 2022 9:25 Поділитися

10 березня відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування (далі — Комітет), на якому депутати ухвалили рішення направити лист до Всесвітньої організації охорони здоров’я та Червоного Хреста з проханням про організацію гуманітарних коридорів до районів, що наразі тимчасово окуповані агресором.

«Тиждень тому ми вже закликали міжнародні організації провести евакуацію цивільного населення з міст, оточених російсько-фашистськими військами. Але окупанти постійно зривають гуманітарні коридори. Наразі потрібно терміново організувати «зелені коридори» з міст Сумської, Чернігівської, Харківської, Київської, Миколаївської, Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської області. Особливо загрозлива ситуація у Маріуполі, де дії окупантів призвели до гуманітарної катастрофи», — заявив голова Комітету Михайло Радуцький.

За матеріалами www.facebook.com/committeehealth

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті