Затверджено склад Експертного комітету з оцінки медичних технологій

09 Серпня 2022 12:32 Поділитися

Наказом ДП «Державний експертний центр МОЗ України» (далі — ДЕЦ) від 4 серпня 2022 р. № 100 затверджено склад Експертного комітету з оцінки медичних технологій (далі — Експертний комітет).

Головою Експертного комітету призначено Віктора Шафранського, професора кафедри гігієни та екології Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, доктора медичних наук, заступником голови Експертного комітету — Олександру Олещук, завідувача кафедри фармакології з клінічною фармакологією Державного вищого навчального закладу «Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського Міністерства охорони здоров’я України», доктора медичних наук.

Секретарем Експертного комітету призначено Зою Зінченко, експерта відділу організаційного забезпечення та координації експертних процедур управління оцінки медичних технологій Департаменту оцінки медичних технологій та раціональної фармакотерапії ДЕЦ.

Загалом до складу Експертного комітету увійшли 11 експертів.

Нагадаємо, що наприкінці липня комісія з обрання членів Експертного комітету розглянула кандидатури учасників, які подали документи на конкурсний відбір членів Експертного комітету з оцінки медичних технологій, що проходив з 28 червня до 22 липня 2022 р.

Положення про Експертний комітет затверджено наказом ДЕЦ від 24.06.2022 р. № 79. Експертний комітет є постійно діючим консультативно-дорадчим органом для забезпечення здійснення покладених на ДЕЦ функцій у сфері державної оцінки медичних технологій, зокрема забезпечення надання рекомендацій щодо включення (виключення) лікарських засобів до (з) Національного переліку основних лікарських засобів та до (з) номенклатур (переліків, списків, реєстрів) лікарських засобів, що закуповуються за кошти державного бюджету для виконання програм та здійснення централізованих заходів з охорони здоров’я, з метою забезпечення потреби в лікарських засобах для системи охорони здоров’я.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті