Польфарма Україна: Олідетрим зібрав перший мільйон гривень на реанімобілі за 2 тиж

31 Серпня 2022 12:30 Поділитися

Мільйон гривень вдалося зібрати бренду вітаміну D3 Олідетрим за 2 тиж проєкту «Підтримуй себе — підтримуй Україну». Мета — 50% від вартості кожної упаковки вітаміну D3 Олідетрим 2000 направити на закупівлю реанімобілів. Необхідну суму — 3,7 млн грн — планується отримати до кінця вересня. Придбані реанімобілі буде передано на медичні потреби для шпиталів та лікарень.

Реанімобілі є надважливою складовою медичної допомоги. Водночас, за даними Міністерства охорони здоров’я, за останні 6 міс із ладу виведено близько 90 автомобілів екстреної медичної допомоги, а ще 241 втрачено.

Нагадаємо, що всеукраїнський проєкт «Підтримуй себе — підтримуй Україну» стартував 15 серпня. Його активно висвітлюють медіа та профільні засоби масової інформації й за 2 тиж вже є чим похвалитися — 1 030 803 грн. Саме така сума сьогодні на онлайн-лічильнику на сайті бренду.

Онлайн-лічильник зібраних коштів щоденно оновлюється, щоб кожен міг слідкувати, як набирається потрібна сума. Організатори впевнені, що заявлену суму буде зібрано в зазначені терміни, а українці долучаються відразу до двох добрих справ: допомагають придбати необхідні транспортні засоби та турбуються про власне здоров’я.

Вітамін D — один з найважливіших вітамінів, що суттєво укріплює імунну, нервову та інші системи в організмі людини. Нестача цього вітаміну, який ми зазвичай отримуємо, перебуваючи під сонцем та вживаючи деякі харчові продукти, може викликати проблеми зі здоров’ям.

Попереду осінь, саме час потурбуватися про себе, підтримати власне здоров’я та долучитися до шляхетної справи. Придбайте Олідетрим 2000 в аптеці та зробіть власний внесок у придбання реанімобілів.

За матеріалами, наданими компанією Польфарма Україна

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті