Головне — любити свою професію. З Днем фармацевтичного працівника України!

Вітаю фармацевтичних працівників з професійним святом!

У складні для нашої країни часи ви робите важливу справу. Хочу подякувати вам за те, що під час війни ви залишилися в Україні, продовжуєте працювати, забезпечуєте українців лікарськими засобами. Особливо фармацевтичним працівникам, які відпускають ліки у прифронтових населених пунктах. У Харкові, Миколаєві, Дніпрі, Запоріжжі завдяки вам мешканці мають доступ до життєво необхідних препаратів.

Президент Володимир Зеленський декілька разів відзначав найвищими державними нагородами фармацевтичних працівників за героїчні вчинки. Наприклад, асистент фармацевта аптеки № 15 «Фармація Харкова» отримала звання «Заслужений працівник фармації України». Попри небезпеку, Ніна Олександрівна залишилася працювати в Харкові, який перебував під постійними обстрілами. У результаті бомбардування вона отримала серйозні травми обличчя. Наразі героїчна жінка проходить реабілітацію.

Від початку введення воєнного стану ми приймали рішення, спрямовані на максимальну підтримку фармацевтичної галузі. Багато разів збирали і виробників, і постачальників на наради, щоб дізнатися про проблеми та знайти шляхи їх вирішення.

Під час війни Парламент продовжує підтримувати ініціативи нашого Комітету, які ми спільними зусиллями реалізуємо. Майже рік тому Верховна Рада заборонила продаж лікарських засобів дітям віком до 14 років. За статистикою, передозування медичних препаратів — один з найпоширеніших способів самогубства серед дітей. Хочу відзначити відповідальну громадянську позицію фармацевтів: ліки дітям перестали продавати. Завдяки вам нам вдасться зберегти сотні життів.

Наша стратегічна мета — забезпечити українців якісними препаратами. Верховна Рада ухвалила закон «Про лікарські засоби», який я називаю «фармацевтичною конституцією». Документ запроваджує європейські норми та стандарти обігу ліків. Закон дозволить підвищити якість та доступність препаратів для пацієнтів.

Важливість роботи фармацевтів у цей непростий час складно переоцінити. Тож, з нагоди професійного свята бажаю всім представникам галузі професійних та особистих успіхів, добробуту та процвітання і, головне, мирного неба над головою!

Михайло Радуцький,
голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації,
медичної допомоги та медичного страхування


Шановні фармацевтичні працівники!

У цей нелегкий час для України, яка відстоює свою незалежність потом і кров’ю, ми показали єднання, міць і силу духу на всіх фронтах! Фармацевтична спільнота — окремий батальйон, який знаходиться на передовій і щодня береже наші життя.

Ви жертвуєте своєю сім’єю, особистим часом та відпочинком, безперервно забезпечуючи пацієнтів необхідними лікарськими засобами. Україна знає багато вражаючих історій, героями яких стали фармацевтичні працівники. Під обстрілами, в окупації, без електроенергії, по 12 год без перерв ви продовжували стояти за першим столом. Ви демонструєте свої професіоналізм, відданість роботі та людяність!

Усіх слів буде мало, щоб висловити свою вдячність за вашу щоденну роботу. Ви – герої фармацевтичного фронту, які своїми діями довели винятковість та важливість вашої професії для пацієнтів та держави!

Бажаю вам мирного неба, здоров’я вам та вашим близьким, натхнення та відданості у вашій благородній справі! Разом до перемоги!

З повагою
Віктор Ляшко,
міністр охорони здоров’я України


Шановні колеги!

Коли росія почала повномасштабний наступ на Україну, здавалося, життя завмерло. У Києві, місті-мільйоннику, було закрито все: супермаркети, маленькі магазинчики. Працювали лише декілька аптек, які змогли забезпечити доступ до необхідних ліків і таким чином зберегти здоров’я киян. Думаю, така ситуація спостерігалася і в інших містах. І саме тому фармацевти для мене зараз — одна зі складових нашої перемоги.

Війна мотивувала фармгалузь швидко еволюціонувати. Її включено до пріоритетних галузей економіки, ми маємо цим пишатися. Україна стала кандидатом у члени Євросоюзу, тому готуємося впровадити низку змін, щоб українська фармацевтична система повністю відповідала високим європейським вимогам. Тож, після перемоги нас чекатиме ще більше роботи.

Дякую за те, що піклуєтеся про життя українців, часто забуваючи про своє. Дякую за стійкість та витривалість.

Бажаю нам усім натхнення. Розвиваймося, ставаймо незрівнянними фахівцями, щоб з гордістю казати: я працюю у фармації.

Дорогі колеги, вітаю з Днем фармацевтичного працівника!

Олександр Комаріда,
перший заступник міністра охорони здоров’я України


Шановна фармацевтична спільното!

Прийміть привітання з нагоди Дня фармацевтичного працівника України від колективу Національного фармацевтичного університету (НФаУ) та від мене особисто!

Нині півторамільйонне місто-герой Харків, фармацевтична студентська столиця України, живе у напруженому ритмі.

Фізично зранений, однак населений сильними духом людьми, він живе, працює й щоденно наближає перемогу.

Хочу поінформувати вас, що НФаУ, незважаючи на надскладні умови, продовжує ефективно виконувати своє базове завдання — забезпечення кадрами фармації!

Вступна кампанія–2022 відбулася, професорсько-викладацький корпус збережений і розпочав новий навчальний рік!

Певна річ, що цей рік є викликом для всіх освітян, але не маю сумнівів, що ми зможемо пройти його гідно, адже поруч — міцний колектив НФаУ та всебічна підтримка від вас — представників практичної фармації!

З нагоди професійного свята бажаю всім здоров’я, стійкості, віри!

Нехай нас завжди об’єднують спільні цілі й цінності!

Зі святом!

Алла Котвіцька,
ректор НФаУ


Дорогі колеги!

Щиро вітаю вас з нашим професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

У тяжкий для України час воєнного стану наші фармацевти — виробники, дистриб’ютори, аптекарі, не зважаючи на велике фізичне й психологічне напруження та не шкодуючи власного життя, стоять на захисті найціннішого — здоров’я та життя людей.

Ми сьогодні згадуємо наших колег, які віддали своє життя на полі бою, до останнього подиху не покидаючи своїх робочих місць, загинули під обстрілами та вибухами. Вічна їм пам’ять, низький уклін та людська вдячність!

Тож, у цей святковий день бажаю вам мирного неба, здоров’я, любові та підтримки рідних, здійснення заповітних мрій, невичерпних сил і творчої наснаги на ниві служіння ідеалам гуманізму та добра, а головне — нашої ПЕРЕМОГИ!

Валерій Печаєв,
президент ООРММП України


Шановні фармацевти!

Дорогі колеги-співвітчизники!

Цього року День фармацевтичного працівника України ми святкуємо за вкрай складних обставин — мужньої боротьби українського народу проти російської агресії.

Наші захисники боронять нас на передовій та з кожним днем наближають Перемогу України.

Сьогодні ми живемо у стані війни, і кожен має виконувати свою важливу місію. На працівників фармацевтичної галузі покладено відповідальне завдання — від нас з вами залежить, чи отримають українці життєво важливі для них ліки.

Як єдиний механізм працюють всі ланки української фарміндустрії заради спільної головної, величної мети — Перемоги! Кожен самовідданою працею робить свій внесок у захист та відбудову Держави. Наполегливо, а часом і жертовно, цілодобово працюють українські фармацевти: на фармзаводах і на складах фармпродукції, в аптечних закладах і в лікарнях.

В умовах воєнного стану в щоденному режимі Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) продовжує виконувати свої повноваження. Спільно з МОЗ, дистриб’юторами, представниками аптечних закладів, професійних об’єднань та громадських організацій постійно здійснюється моніторинг асортименту та цін на лікарські засоби, шляхи налагодження їх постачання в аптечні мережі.

У ці складні для країни часи ми всі разом, шановні колеги, турбуємося про здоров’я наших громадян, робимо і будемо робити все можливе!

Велика подяка вам за це! Бажаємо здоров’я вам та вашим родинам!

Наснаги, сил та мужності! Мирного неба!

Працюємо пліч-о-пліч далі!

З повагою
Держлікслужба


Шановні колеги!

Від себе особисто та від імені колективу Державного експертного центру МОЗ України вітаю вас з Днем фармацевта!

Бути частиною такої важливої галузі, як охорона здоров’я — нелегка і відповідальна місія, яка потребує витримки, наполегливості і високого професіоналізму. Сьогодні, коли це так необхідно, ви консолідували всі свої сили, знання та вміння задля добробуту і поліпшення якості життя наших співвітчизників, здоров’я і безпеки нації.

Сердечно дякую вам за вірність професії і невтомну працю на благо України! Бажаю вам невичерпної енергії, здоров’я, оптимізму, завзяття, здійснення задумів, благополуччя та сімейного тепла!

З повагою
Михайло Бабенко,
директор Державного експертного центру МОЗ України


Медичні закупівлі України вітають усіх причетних зі святом фармацевтичного працівника України!

Ми щиро вдячні вам за вашу працю, особливо в цей складний період. Після початку повномасштабного вторгнення багато представників українського фармакологічного ринку відгукнулися на наш заклик та дуже активно долучилися до процесу надання гуманітарної допомоги медичними товарами тим лікарням, які потребували цього особливо гостро.

Ми дякуємо за кожну упаковку ліків, які складалися в палети та фури й рятували життя і здоров’я українців.

Незважаючи на повномасштабну війну, нам вдалося успішно реалізувати централізовані закупівлі 2022 р. Цей результат — і ваша заслуга теж.

Завдяки нашій прозорій та плідній співпраці пацієнти мають доступ до якісних препаратів та новітнього обладнання.

Едем Адаманов,
виконувач обов’язків генерального директора ДП «Медичні закупівлі України»


Від себе особисто та від всіх співробітників ДП «Укрвакцина» вітаю фармацевтичну спільноту з Днем фармацевтичного працівника!

Професійні свята наразі сприймаються по-іншому. Не як формальність, а як можливість ще раз щиро подякувати за вашу роботу.

Дякую за самовіддану працю, подекуди в надскладних, небезпечних умовах. Дякую за те, що завдяки вам пацієнти вчасно отримують безпечні, доступні та якісні препарати. Саме завдяки вам та вашому професіоналізму вдається зберегти здоров’я та життя багатьох людей, що є найвищою цінністю держави.

Нехай робота приносить вам задоволення. Бажаю вам побачити результати праці в задоволеності якістю лікування, яке отримують пацієнти, та підвищенні загального добробуту населення. Звісно, бажаю всім нам якнайшвидше здобути перемогу та досягти миру та спокою в наших домівках, з рідними та близькими.

Олександр Пономарьов,
директор ДП «Укрвакцина» МОЗ України»


Шановні друзі та колеги!

Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Від усього нашого колективу ДП «Електронне здоровʼя» надсилаємо вітання кожному працівнику фармацевтичної галузі, який у цей тяжкий для країни час віддано працює задля здоровʼя українців.

Ми щиро пишаємося тим, що спільно з вами впроваджуємо електронні сервіси для українців і що саме ви є рушійною силою розвитку електронної системи охорони здоровʼя в Україні. Дякуємо за вашу відкритість до змін, готовність навчатися та розвиватися, за ваш відвертий зворотний зв’язок та підтримку.

Дякуємо за вашу боротьбу на медичному фронті. Бажаємо всім, хто задіяний у фармацевтичній галузі: працівникам аптечних закладів, науковим працівникам, підприємцям, викладачам, студентам не тільки дбати про здоров’я людей навколо, але й берегти власне!

Нехай життя вітає вас щасливими моментами та приємними емоціями, розумінням і вдячністю людей. Щоб кожен день дарував вам творче натхнення, стабільність у професійній діяльності, успішне подолання викликів та досягнення поставлених цілей.

Успіхів у вашій справі та гарного настрою!

Дякуємо за Вашу працю!

Слава Україні!

Олександр Ємець,
в.о. генерального директора ДП «Електронне здоровʼя» (Ezdorovya)


Дорогі фармацевти!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом та висловлюю глибоку шану і величезну подяку за вашу невтомну працю.

На жаль, військове вторгнення агресора внесло корективи у вашу, здавалося б, цілком мирну професію і багатьом працівникам фармації довелося набути нового досвіду — виробляти і відпускати ліки під загрозою обстрілів, бомбардувань і ракетних атак ворога, а комусь — зі зброєю в руках захищати нашу Батьківщину.

Фармацевтичні працівники, які завжди були на передовій боротьби з найскладнішими викликами — від пандемій до бойових дій — сьогодні знову стали героями свого фронту.

Кожен працівник фармації незалежно від того, чи працює понаднормово у відносно спокійному регіоні, чи в аптечному закладі неподалік від лінії фронту, робить свій величезний внесок у спільну боротьбу та наближає нашу перемогу.

Я бажаю кожному з вас, дорогі друзі і колеги, міцного здоров’я, непохитної віри, стійкості, наснаги і невичерпних сил у ці непрості часи. Перемоги нам усім і спокійних робочих днів під мирним українським небом!

Михайло Пасічник,
президент Громадської спілки
«Фармацевтична Ліга України»


Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Щоденна робота всіх працівників фармацевтичної галузі — вагомий внесок у Перемогу, збереження та зміцнення здоров’я громадян нашої країни. Ці нелегкі часи для кожного з нас сповнені випробувань, але ви долаєте їх із честю та ще раз доводите, наскільки важливою і жертовною є ваша робота. Люди йдуть в аптеки з довірою та надією, і ви забезпечуєте їх не тільки якісними ліками, а ще й добром, любов’ю та турботою. Тому саме вдячність на їх обличчях у відповідь на доброзичливість, уважність та професіоналізм — ось найкраща нагорода за все зроблене.

Недарма в усі часи саме ця професія завжди й усюди була особливо потрібною та почесною, такою вона й залишається.

Доземний уклін вам за вашу працю і турботу!

Бажаю всім Перемоги, Миру, міцного здоров’я та життєвого оптимізму, професійних успіхів та процвітання, сімейного затишку і благополуччя.

Слава Україні!!!

Володимир Руденко,
директор ГС «Аптечна професійна асоціація України»,
професор, доктор фармацевтичних наук


Шановні колеги!

З перших днів війни фармацевтичні працівники-працівники аптечних закладів, освітяни, які готують фармацевтичні кадри, працівники фармацевтичної промисловості продемонстрували всьому суспільству свою відданість професії, яка спрямована винятково на безкорисне служіння збереженню здоров’я народу України.

Під ракетними обстрілами та дулами російських агресорів фармацевти, ризикуючи своїм життям, залишалися в аптеці 24 год на добу, виконуючи свою головну місію — надання фармацевтичної допомоги, під виття сирен та потужні вибухи бомбардувань не переставали виробляти фармацевтичну продукцію промислові фармацевти, у бомбосховищах та підвальних приміщеннях наші славетні освітяни продовжували готувати фармацевтичні кадри, ставши яскравим прикладом запровадження в Україні нової моделі підготовки майбутніх фармацевтів.

З перших днів російської агресії всі фармацевти світу реальними діями намагалися допомогти українському народу.

З ініціативи Міжнародної федерації фармацевтів (International Pharmaceutical Federation — FIP) зібрано пожертви, за рахунок яких Гуманітарним фондом «Всеукраїнська фармацевтична палата — єдина Європейська сім’я» закуплено та в найближчий час буде доставлено в Україну медичного обладнання на суму близько 400 тис. євро, Фармацевтичною групою Європейського Союзу (Pharmaceutical Group of the European Union — PGEU) направлено в Україну медикаментів, згідно з переліком МОЗ України на суму близько 1,5 млн євро, гуманітарною благодійною організацією «Фармацевти без кордонів» Німеччини (PWBG) здійснено близько 200 гуманітарних поставок ліків на суму 2 млн євро.

Ми, фармацевти України, не одні, з нами весь цивілізований світ, який прагне якнайшвидшої Перемоги над середньовічною навалою російської орди.

У переддень нашого професійного свята бажаю всім якнайшвидшого настання дня ПЕРЕМОГИ, нашим колегам — витримки, терпіння та віри в те, що всі ми разом, кожен по-своєму, куємо майбутнє мирної Європейської України.

Зичу вам здоров’я, професійних успіхів та кохання, яке завжди було каталізатором всіх звершень та Перемоги.

З повагою
Олег Іванович Клімов,
голова правління
ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата»,
член Ради Міжнародної федерації фармацевтів,
член Американської фармацевтичної асоціації (APhA)


Шановні колеги! Дорогі фармацевти! Високоповажні партнери, держслужбовці, науковці, виробники, друзі!

Від імені громадської організації «Вінницька обласна асоціація фармацевтів «КУМ ДЕО» маю честь щиро привітати вас з нашим професійним святом — Днем фармацевтичного працівника України!

На жаль, реалії сьогодення такі, що ми, представники найбільш мирної професії на землі, відзначаємо це свято в умовах воєнного стану, війни російської федерації проти УКРАЇНИ.

Сотні, тисячі фармацевтів на передовій боротьби за здоров’я і життя людей стали до лав захисників України.

Допомога лікарськими засобами громадянам України, Збройним Силам України, Силам територіальної оборони, представникам інших силових структур, волонтерство, комплектування аптечок, надання першої домедичної допомоги, участь у гуманітарній діяльності — усе це притаманно великій армії фармацевтів, єдиній фармацевтичній родині.

Наша зброя — це ліки, добре слово і порада, підтримка і фармацевтична опіка задля Перемоги УКРАЇНИ!

У цей надскладний час і в непростих умовах сотні, тисячі фармацевтів щоденно, цілодобово стоять на фармацевтичній вахті охорони здоров’я людей.

Бажаю вам мирного неба над головами, терпіння і мужності, віри у світле майбутнє, гордо і з гідністю нести високе звання — фармацевт!

Земний уклін вам і безмежна людська вдячність.

Прийміть сердечні побажання міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, нових професійних досягнень.

Миру, злагоди, достатку!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою Лариса Просяник,
голова правління ГО «Вінницька обласна асоціація фармацевтів «КУМ ДЕО», заслужений працівник фармації України


Шановні колеги, друзі, партнери!

Цьогорічне професійне свято — День фармацевтичного працівника України — особливе! Широкомасштабне військове вторгнення росії в Україну стало для нас не лише шоком. Ми згуртувалися, взяли волю в кулак і щодня наближаємо нашу перемогу.

Ваша відданість праці надихає! Ви піклуєтеся про пацієнтів, які до вас звертаються, не тільки надаючи фармацевтичну допомогу, а й підтримуєте їх добрим словом та порадою. Ви стійко витримуєте нові виклики та всі навантаження, демонструючи високий рівень професіоналізму!

Вітаю вас з професійним святом! Бажаю вам витримки, наснаги та високої оцінки вашої нелегкої роботи з боку роботодавців та держави! Усім нам швидкої перемоги та мирного неба!

З повагою
Тетяна Котляр,
голова Громадської ради при Держлікслужбі України,
голова ГС «Всеукраїнська фармацевтична спілка «ФАРМУКРАЇНА»


Вітаючи всю фармацевтичну спільноту України з професійним святом, впевнений, що неможливо переоцінити наполегливу діяльність фармацевтичного сектору охорони здоров’я в ім’я українського народу та спільної перемоги.

Узагальнюючи надбання вітчизняної фармацевтичної галузі, підприємств — членів Асоціації «Виробники ліків України», з гордістю запевняю: український народ завжди може розраховувати на допомогу фармацевтів, людей, які у свою працю вкладають не лише знання та вміння професіоналів, але й, без перебільшення, доброту душі, які гідно несуть високу відповідальність за здоров’я людей, особливо сьогодні, бо є членами єдиної медичної команди країни.

Вітаючи і відзначаючи достойних, зичимо, щоб під мирним і прозорим українським небом зростали досягнення фармацевтичних працівників.

Ми впевнені: незабаром прийде на українську землю МИР і БЛАГОПОЛУЧЧЯ!

З повагою
Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»


Європейська Бізнес Асоціація вітає фармацевтичну спільноту зі святом!

Цього року ми відзначаємо День фармацевтичного працівника в надзвичайних умовах. Реалії війни підкреслюють цінність та водночас крихкість людського життя й важливість праці фармацевтичних фахівців. Ваші знання, досвід та відданість справі зараз рятують життя українських захисників на фронті та цивільних у тилу.

В Україні фармспільнота не просто продовжує свою роботу, а й активно підтримує систему охорони здоров’я гуманітарною та фінансовою допомогою. Бачимо це на прикладі членів Комітету з охорони здоров’я Асоціації. Від початку повномасштабного вторгнення фармацевтичні компанії, об’єднані Комітетом, допомогли країні ліками, медичним обладнанням, пожертвуваннями на суму 8 млрд 659 млн грн. І ми впевнені, що спільнота готова й далі надавати необхідну підтримку тим, хто цього потребує.

Водночас найбільше ми чекаємо зараз на якнайшвидшу перемогу України. Тож, бажаємо нам усім терпіння, наснаги та витримки і дякуємо тим, хто робить свій внесок у наближення цього моменту. Бережіть себе та слава Україні!

З повагою
Дмитро Лурʼє,
менеджер Комітету з охорони здоровʼя Європейської Бізнес Асоціації,
секретар Ради громадського контролю при НСЗУ


Любі наші фармацевтичні працівники та майбутні фармацевти!

Усі ми разом з вами долаємо виклики COVID-19, а тепер ще й війни росії проти України, докладаємо великих зусиль для безперервного забезпечення населення України доступними, ефективними та безпечними лікарськими засобами. Ви — обличчя фармацевтичної галузі — одного зі стратегічних елементів економічного розвитку нашої країни, який забезпечує її сталий розвиток, національну безпеку, у тому числі й оборонну спроможність.

Сучасні реалії в Україні та світі підтверджують, що не можна недооцінювати значення професії фармацевта.

Тому дозвольте ще раз подякувати за вашу нелегку роботу! Бажаємо вам нових професійних здобутків. Нехай улюблена справа стане джерелом стабільності і благополуччя. З професійним святом!

Володимир Ігнатов,
виконавчий директор AIPM Ukraine


Шановні соратники!

Дозвольте до вас звернутися саме так.

У цей нелегкий для України, для майбутнього нашого народу час ви всі стали героями. Усі фармацевти пішли на фронт із забезпечення здоров’я громадян та якості їх життя.

Вибухи ракет, загибель колег, руйнування аптек, палаючі склади фармацевтичних підприємств, — вас ніщо і ніхто не змогли злякати. Ви героїчно продовжуєте виконувати свій обов’язок, нести свою гуманну місію.

Кожен з вас зробив і продовжує робити неоціненний внесок у нашу майбутню перемогу, усіма силами наближаючи її.

Я завжди вважав нашу професію найкращою. Ваша звитяжна праця, ваші ратні подвиги ще раз дозволили мені упевнитися в цьому.

Наша велика фармацевтична сім’я заслуговує на найвище визнання.

Зі Святом! З Днем фармацевтичного працівника! Перемоги і миру!

Костянтин Косяченко,
Заслужений працівник фармації України, доктор фармацевтичних наук, професор


Дорогі колеги!

Щиросердечно вітаю вас з професійним святом — Днем фармацевтичного працівника!

Бажаю всім, хто присвятив своє життя служінню ідеалам добра та людяності, невичерпності сил і завзяття, творчої наснаги у вашій важливій праці!

Щастя і миру, здійснення після перемоги всіх довоєнних мрій і планів, міцного здоров’я, спокою та матеріального достатку і благополуччя!

Дякую за щиру працю і відданість професії, за значні зусилля, яких ви докладаєте в цей важкий воєнний час для боротьби і перемоги над ворогом!

Мирного неба та перемоги нашій державі!

Вірю, що разом ми обов’язково впораємося з усіма професійними й особистими викликами та зробимо ще багато корисних і потрібних справ для розвитку і процвітання України!

Володимир Редько,
виконавчий директор
Асоціації виробників інноваційних ліків


Любі мої, шановні колеги — фармацевти, асистенти фармацевтів та всі працівники цієї чудової, живої, дуже важливої галузі!

Незабаром, 17.09.2022 р., у нас з вами професійне свято — День фармацевтичного працівника!

І я вітаю від усього Серця, від усієї Душі наших чарівних охоронців здоров’я із цим Святом!

Ви, як завжди, а сьогодні особливо, відважні, професійні, чуйні, уважні до наших людей.

Благородність у наших серцях та Благодійність у наших руках, тому ми завжди перші…

Наші українці, помітивши зелені «маячки» на фасадах будівель, знають, що ЖИТТЯ триває, а їх здоров’я в безпеці!

Низько вам вклоняємося, любимо вас безмежно. Бережіть себе, бережіть здоров’я НАЦІЇ — це почесна місія, котру ми обрали ще першокурсниками.

Дай вам, Боже, сил, натхнення, любові й терпіння надалі стояти на сторожі здоров’я українців.

ВИ — це наші Збройні Сили Фармації!

Тамара Литвиненкова,
голова правління ГО «Фармацевтична асоціація Дніпропетровської області»


Шановні колеги, дорогі українці!

Асоціація «Оператори ринку медичних виробів»® AMOMD® як перше та єдине в Україні професійне соціально відповідальне об’єднання понад 80 національних виробників, імпортерів, дистриб’юторів та інших учасників ринку медичних виробів висловлює слова вдячності та побажання з нагоди державного професійного свята — Дня фармацевтичного працівника.

Хочемо подякувати працівникам фармацевтичної галузі за високий професіоналізм і відданість своїй справі, турботу, увагу й сумлінність.

Завдяки вашій професійній майстерності та самовідданості, ентузіазму та наполегливій праці галузь фармації завжди була й залишається на високому рівні, навіть у складні часи воєнного стану.

Нині бажаємо кожному фахівцю фармацевичної справи особистого благополуччя й міцного здоров’я.

Нехай творче натхнення і невичерпна енергія будуть вашими постійними союзниками в досягненні нових цілей і професійних успіхів!

Миру та злагоди вам і вашим рідним! Бережіть себе!

Слава Україні!  Слава фармацевтичним працівникам України!


Редакція «Щотижневика АПТЕКА» приєднується до всіх щирих та теплих побажань!

Від щирого серця приєднуємося до теплих слів вдячності представникам фармацевтичної галузі! Професія фармацевта завжди була та залишається однією з найважливіших і найшанованіших! Адже так само, як неможливо уявити пацієнта без лікаря, важко уявити ліки без фармацевта. Саме ваша активна позиція та особиста зацікавленість у підвищенні якості фармацевтичної допомоги є запорукою розвитку та удосконалення фармацевтичної галузі України.

Напередодні Дня фармацевтичного працівника висловлюємо слова вдячності за вашу працю та відданість своїй професії. Злагоди та миру вам і вашим рідним! З Днем фармацевтичного працівника України!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті