Одна з найбільших мереж аптек «Подорожник» та крупний гуманітарний хаб України БО «Центр волонтерства та захисту» уклали меморандум про співпрацю!

07 Грудня 2022 4:44 Поділитися
Мережа аптек «Подорожник» бере під «фармопіку» Благодійну організацію (БО) «Центр волонтерства та захисту», що є на сьогодні одним з найбільших волонтерських хабів в Україні.

Сторони уклали меморандум про співпрацю в межах проєкту «ФАРМоборона країни». «Ми вражені тією величезною роботою, яка була проведена за місяці війни командою цього фонду, — зазначив Тарас Коляда, виконавчий директор мережі аптек. — У межах цієї співпраці наша компанія розпочне не лише матеріальну підтримку волонтерів організації через пряму фінансову допомогу на постійній основі, а й спробує об’єднати навколо проєкту «ФАРМоборона країни» найбільших фармвиробників України та світу, щоб перекрити всі потреби фонду в ліках та фінансуванні. Це амбітне завдання, адже обсяги наданої допомоги населенню цим волонтерським хабом — просто вражають! Ми спробуємо суттєво вплинути на ситуацію з фінансуванням фонду, адже він робить просто неоціненний внесок в порятунок населення України. Щодня наші військові відвойовують українські землі, і ми бачимо, що на деокупованих територіях є велика проблема з продовольством та лікарськими засобами. Тож, прийняли рішення об’єднатися з Благодійною організацією «Центр волонтерства та захисту», щоб надавати якісну фармопіку населенню. І хто, як не одна з найбільших аптечних мереж, повинна об’єднати Біг Фарму навколо такої світлої мети!», — прокоментував виконавчий директор компанії «Подорожник» Тарас Коляда.

Мережа аптек «Подорожник» допомагає українській армії з перших днів повномасштабного вторгнення. Команда запустила проєкт «Ambulance для ЗСУ», у межах якого передає карети швидкої допомоги для Медичних сил Збройних Сил України. Протягом 9 міс вдалося відправити на фронт 23 карети швидкої допомоги. Зараз компанія розширює свої напрямки допомоги, уклавши меморандум з  «Центром волонтерства та захисту», який допомагає медичним закладам та цивільному населенню.

БО «Центр волонтерства та захисту» – один з найбільших волонтерських хабів в Україні, куди привозять гуманітарну допомогу з усього світу. З 24 лютого до 26 жовтня 2022 р. волонтери відправили понад 850 фур гуманітарної допомоги у всі області України, враховуючи окуповані території.

«Нам приємно, що такі великі компанії, як «Подорожник», не стоять осторонь у часи війни, а активно допомагають армії й простим українцям. Протягом 9 міс повномасштабної війни волонтери «Центру волонтерства та захисту» змогли зібрати 78 млн дол. США допомоги. Такі ініціативи, як «ФАРМоборона країни», допоможуть нам надавати ще більше допомоги, зокрема медичного спрямування, на ті території, де у цьому буде найбільша потреба», —  додав голова правління БО «Центр волонтерства та захисту» Андрій Немировський.

Довідка. Група компаній мережі аптек «Подорожник» на фармацевтичному ринку працює понад 23 роки. Група налічує понад 1300 аптек, розташованих у всіх областях України. Постійними клієнтами мережі є понад 7 млн українців, щодня аптеки відвідує близько 300 тис. покупців.

Щодо умов співпраці та участі в проєкті звертайтеся до керівника PR-служби мережі «Аптека Подорожник»  Ольги Гречко, тел.: +38 (067) 784-07-44, e-mail: [email protected].

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»
за матеріалами, наданими
мережею аптек «Подорожник»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті