«Фармак» надав допомогу армії на понад 45 млн грн

08 Грудня 2022 4:37 Поділитися

Квадрокоптери, автівки, генератори, ліки, радіостанції — це все лише частина допомоги, яку надає компанія «Фармак» та Благодійний фонд родини Жебрівських* армії. Ця підтримка є стабільною з 2014 р., а від початку повномасштабної війни рф проти України стала ще більшою. За цей рік надано допомоги на суму понад 45 млн грн.

Зокрема, нашим захисникам уже передали 66 безпілотних літальних апаратів на загальну суму понад 0,5 млн дол. США, 21 транспортний засіб, 12 генераторів, 23 радіостанції, усе необхідне для побутового облаштування — від металевих ліжок до ковдр і газових плит. Також «Фармак» надає військовим ліки, медичне обладнання, бронежилети, балістичні шоломи, інші засоби індивідуального захисту, термобілизну, маскувальні комплекти, смартфони, планшети, технічне й навігаційне обладнання. 60 співробітників компанії служать у Збройних силах України, які також забезпечені всім необхідним.

«Бути разом проти жорстокості і тероризму — наш єдиний вихід. Чим краще оснащені наші бійці — тим ближчою до нас є перемога, тим більше життів українців ми зможемо зберегти. Ми вдячні нашим військовим за можливість працювати сьогодні і забезпечувати населення України ліками. Підтримка армії — один з пріоритетів компанії. І ми будемо допомагати, допоки ворог залишатиметься на нашій території», — зазначила Філя Жебровська, голова Наглядової ради «Фармак», засновниця Благодійного фонду родини Жебрівських.

Під час війни не припиняється і стала підтримка освітньої сфери. Цього року «Фармак» і Благодійний фонд родини Жебрівських спрямували 600 тис. грн на облаштування укриттів у 3 школах Києва й Житомирщини, виділили кошти на літній відпочинок у таборі для дітей наших солдат та закупили шкільне приладдя учням с. Количівка Чернігівської обл., яке одним з перших постраждало від агресії російської армії.

За матеріалами,
наданими компанією «Фармак»

*Правонаступник Благодійного фонду «Фармак».

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті