Держлікслужба нагадує: ліцензіат зобов’язаний інформувати про зміну даних, які подавалися для отримання ліцензії

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Волинській обл. (далі — Держлікслужба) нагадує, що відповідно до п. 31 постанови КМУ від 30.11.2016 р. № 929 ліцензіат зобов’язаний повідомляти органу ліцензування про всі зміни даних, зазначених у документах, що додавалися до заяви про отримання ліцензії. Тобто у разі виникнення будь-яких змін ліцензіат повинен протягом місяця подати до органу ліцензування відповідне повідомлення в письмовій формі.

Окрім того, у разі зміни серії та номера паспорта ліцензіата — фізичної особи — підприємця, який відмовився від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків через свої релігійні переконання, повідомив про це контролюючому органу та має відповідну відмітку у паспорті, надалі має невідкладно подати до органу ліцензування письмове повідомлення про таку зміну. До повідомлення додається копія (фотокопія) паспорта з відміткою контролюючого органу щодо прийнятого рішення.

Також ліцензіат повинен повідомляти орган ліцензування про укладення договору або зміни до нього з іншим ліцензіатом, якому відповідно до такого договору передаються на зберігання ліки, із зазначенням інформації про нього, а саме реквізитів договору та адреси аптечного складу.

За матеріалами dls.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті