Внесено зміни до графіка проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту

19 Травня 2023 4:54 Поділитися

Наказом МОЗ України від 18.05.2023 р. № 929 затверджено зміни до Графіка проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) для здобувачів ступеня вищої освіти магістр, тестових екзаменів ліцензійних інтегрованих іспитів для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, молодший спеціаліст та лікарів (фармацевтів/провізорів)-інтернів галузі знань «22 Охорона здоров’я» у 2023 р.

Так, у графік було додано проведення 20–21 червня 2023 р. ЄДКІ, етап 2-й, для спеціальностей «Фармація, промислова фармація».

У цей же період відбудеться інтегрований тестовий іспит «Крок 2» для здобувачів спеціалізації «Промислова фармація», а також для здобувачів заочної форми навчання спеціальності «Фармація, промислова фармація» — апробація іспиту. Його проходитимуть і здобувачі освіти, які складатимуть іспит у центрах сертифікаційного тестування за межами території України.

29 та 30 червня 2023 р. відбудеться апробація іспиту «Крок 1» для здобувачів спеціалізації «Промислова фармація» та тих, які складатимуть іспит у центрах сертифікаційного тестування за межами території України.

14 листопада 2023 р. відбудеться ЄДКІ, етап 2-й, для спеціальностей «Фармація, промислова фармація» (для іноземних здобувачів — іноземців та осіб без громадянства, які перебувають на території України на законних підставах, які розпочали навчання в закладах вищої освіти до 01.03.2019 р. або до 01.03.2018 р.). Цього дня також проходитиме апробація іспиту «Крок 2» для здобувачів спеціалізації «Промислова фармація».

12 грудня 2023 р. відбудеться ЄДКІ, етап 2-й, для спеціальності «Фармація, промислова фармація» та інтегрований тестовий іспит «Крок 2». Останній проходитимуть здобувачі, які складатимуть іспит у центрах сертифікаційного тестування за межами території України, а для здобувачів спеціалізації «Промислова фармація» це буде апробацією іспиту.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті