Затверджено критерії успішності здачі ліцензійних інтегрованих іспитів

29 Грудня 2023 4:11 Поділитися

На сайті МОЗ України оприлюднено наказ відомства від 02.11.2023 р. № 1898, яким затверджено Критерії успішного складання єдиного державного кваліфікаційного іспиту і величини критерію «склав» для ліцензійних інтегрованих іспитів (далі — Критерії). Наказ набуває чинності з 1 січня 2024 р., але не раніше дня його офіційного опублікування.

Так, критерієм успішного складання іспиту для здобувачів ступеня фахової передвищої освіти за спеціальністю «Фармація, промислова фармація» визначено не менше 42% правильних відповідей.

Критерієм для успішного складання інтегрованого тестового іспиту Крок 1 та Крок 2 для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Фармація, промислова фармація» вважатиметься надання 64% правильних відповідей.

Також для спеціальності «Фармація, промислова фармація» іспит з англійської мови професійного спрямування вважатиметься складеним при наданні 40% правильних відповідей.

Ліцензійний інтегрований іспит Крок 3 для спеціальності «Фармація» для осіб, які вступили в інтернатуру до 2022 р., буде вважатися складеним при наданні 74% правильних відповідей. Для всіх інших осіб цей показник сягатиме 66%.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті