Вітаємо з днем народження Валентина Петровича Черних!

05 Січня 2024 7:32 Поділитися

5 січня свій 84-й день народження святкує видатний фармацевт, почесний ректор Національного фармацевтичного університету (НФаУ), академік Національної академії наук (НАН) України, професор, доктор фармацевтичних та хімічних наук, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, заслужений винахідник України, повний кавалер ордена «За заслуги», кавалер ордена князя Ярослава Мудрого (V, IV ступенів), Почесний громадянин м. Харків – Валентин Петрович Черних.

Його досягнення та лідерський внесок в освітній та науковий розвиток неоціненні. За його ініціативою засновано професійне свято — День фармацевтичного працівника України та почесне звання «Заслужений працівник фармації України». Однак ми йому завдячуємо не тільки за вагомий внесок у розвиток фармацевтичної галузі, але й за безцінний вклад у підготовку нового покоління фахівців, професіоналів своєї справи.

З найщирішими побажаннями здоров’я, невичерпного натхнення та подальших творчих вершин колектив «Щотижневика АПТЕКА» вітає Валентина Петровича з Днем народження! Нехай цей рік буде наповнений новими досягненнями та гідними успіхами у всіх життєвих справах. Вітаємо зі святом!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті