Президент України утворив нову делегацію України для участі в засіданнях Європейської комісії з фармакопеї

15 Березня 2024 10:30 Поділитися

Указом Президента України від 13.03.2024 р. № 155/2024 утворено делегацію України для участі в засіданнях Європейської комісії з фармакопеї (м. Страсбург, Французька Республіка).

До складу делегації увійшли четверо осіб. Її очолить Роман Ісаєнко, голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба). Також до неї увійшли:

  • Тарас Лясковський — начальник Фармацевтичного управління Міністерства охорони здоров’я України, заступник голови делегації;
  • Петро Голодюк — начальник відділу експертизи матеріалів з якості, що подаються на перереєстрацію, департаменту фармацевтичної діяльності ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України», заступник члена делегації (за згодою);
  • Наталія Воловик — заступник директора з якості ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів», член делегації (за згодою).

Як зазначається на сайті Держлікслужби, основними завданнями участі делегації України в засіданнях Європейської комісії з фармакопеї є забезпечення інтересів України у сфері розробки фармакопейних стандартів якості препаратів. Результати спільних напрацювань стануть основою для подальшої гармонізації Державної фармакопеї України з Європейською фармакопеєю.

Пресслужба «Щотижневика АПТЕКА»,
за матеріалами www.dls.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті