Проект змін до наказу Міністерства охорони здоров‘я України «Про внесення змін до наказу МОЗ України від 24.05.2005 № 226»

ПОВІДОМЛЕННЯ

На публічне обговорення виноситься проект змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про внесення змін до наказу МОЗ України від 24.05.2005 р. № 226 «Про затвердження Положення про Національний перелік основних лікарських засобів і виробів медичного призначення та Положення про Експертну раду з формування, внесення змін та доповнень до Національного переліку основних лікарських засобів і виробів медичного призначення».

Пропозиції та зауваження щодо положень проекту наказу надсилайте за адресами:

03115, Київ, просп. Перемоги, 120, тел.: (044) 424-12-30, [email protected] — Державна служба лікарських засобів і виробів медичного призначення МОЗ України;

01011, Київ, вул. Арсенальна, 9/11, [email protected] — Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва.


Проект

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ
НАКАЗ
від _______ р. № ____________
Про внесення змін до наказу МОЗ України від 24.05.2005 р. № 226

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 29.03.2006 р. № 400 «Про затвердження Національного переліку основних лікарських засобів і виробів медичного призначення» та від 02.11.2006 р. № 1542 «Положення про Міністерство охорони здоров’я України»

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити зміни до положення про Національний перелік основних лікарських засобів і виробів медичного призначення, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 24.05.2005 р. № 226 «Про затвердження Положення про Національний перелік основних лікарських засобів і виробів медичного призначення та Положення про Експертну раду з формування, внесення змін та доповнень до Національного переліку основних лікарських засобів і виробів медичного призначення», зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 07.06.2005 р. за № 635/10915, (із змінами) (далі — наказ), що додаються.

2. Внести зміни, що додаються, до положення про Експертну раду з формування, внесення змін та доповнень до Національного переліку основних лікарських засобів і виробів медичного призначення, затвердженого наказом.

3. Державній службі лікарських засобів і виробів медичного призначення забезпечити в установленому порядку державну реєстрацію цього наказу в Міністерстві юстиції України.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника міністра З.М. Митника.

Міністр

В.М. Князевич


ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства охорони здоров’я України
від __________ р. № __________

Зміни до Положення про Національний перелік основних лікарських засобів і виробів медичного призначення

1. Пп. 3.2 п. 3 положення про Національний перелік основних лікарських засобів і виробів медичного призначення (далі — положення про Національний перелік) викласти у такій редакції:

«3.2. Національний перелік є основою для формування системи моніторингу наявності основних лікарських засобів, ціни на  які підлягають державному регулюванню.»

2. У пп. 4.3 п. 4 положення про Національний перелік слова «але не рідше одного разу на рік» виключити.

Заступник голови Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення — К.Л. Косяченко


Додаток
до наказу Міністерства охорони здоров’я України
від __________ р. № __________

Зміни до Положення про Експертну раду з формування, Внесення змін та доповнень до Національного переліку основних лікарських засобів і виробів медичного призначення

1. У п. 11 положення про Експертну раду з формування, внесення змін та доповнень до Національного переліку основних лікарських засобів і виробів медичного призначення (далі — положення про Експертну раду) слова «але не рідше ніж один раз у квартал» виключити.

2. П. 23 положення про Експертну раду виключити.

Заступник голови Державної служби
лікарських засобів і виробів медичного призначення

К.Л. Косяченко

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті