Зміст номера #1193

Пробіг під каштанами: захід, що рятує маленькі серця

Команда швейцарської фармацевтичної компанії ACINO в Україні третій рік поспіль підтримує щорічний спортивно-благодійний проект «Пробіг під каштанами» як один з партнерів заходу. Мета проекту — привернення уваги до проблем дитячої смертності та популяризація спорту як основи здорового життя.

А що ж далі? Історія сорбентів

У попередній публікації ми торкнулися теми сорбентів, що присутні на полицях українських аптек. Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) України наприкінці минулого року оприлюднило лист, у якому класифікувало продукцію, що містить сорбент діоксид кремнію в кількості більше ніж 0,3–0,8 мг/кг маси тіла на добу, не як дієтичну добавку, а як лікарський засіб, який має пройти державну реєстрацію. При цьому певні експерти та суб’єкти ринку […]

Аптеки світу 2019 — кадри у Фармі

Про яку б справу не йшла мова, неможливо не погодитися з тим, що успіх та розвиток багато в чому залежить від людей — кадрових ресурсів. Від їх якісної підготовки, професіоналізму, ставлення до своєї роботи.

У парламентському комітеті обговорили ситуацію із скасуванням декларацій пацієнтів

Присутні члени Комітету вирішили у форматі круглого столу заслухати звернення Української федерації громадських організацій сприяння охороні здоров’я громадянського суспільства щодо скасування Національною службою здоров’я України декларацій про вибір сімейного лікаря, укладених з Ірпінським центром первинної медико-санітарної допомоги Київської обл.