Олена Нагорна поновлена на посаді директора Державного експертного центру МОЗ України та звільнена за власним бажанням

Олена Нагорна поновлена на посаді директора Державного експертного центру МОЗ УкраїниЯк стало відомо редакції «Щотижневика АПТЕКА», 22 вересня в Державному експертному центрі МОЗ України відбулася апаратна нарада, ініційована Оленою Нагорною. Під час цієї наради Олена Олександрівна повідомила, що вона поновлена на посаді директора Державного експертного центру МОЗ України.

Нагадаємо, що Олену Нагорну було призначено директором Державного експертного центру МОЗ України відповідно до наказу МОЗ України від 21 червня 2013 р. № 118-О.

Раніше наше видання повідомляло про те, що у 2014 р. Державний експертний центр, який на той час очолювала Олена Нагорна, піддався низці перевірок. Причиною такої пильної уваги до діяльності державного підприємства стала відмова його керівника порушувати вимоги законодавства у сфері реєстрації лікарських засобів.

Наразі на сайті МОЗ України повідомляється, що Олена Нагорна – керівник Державного експертного центру МОЗ України. Також відомо, що, починаючи з 19.05.2015 р., вона проходила антикорупційну перевірку.

Нажаль наступного дня після поновлення на посаді Олена Нагорна написала заяву про звільнення за власним бажанням, яку було задоволено.

Олена Олександрівна звернулася до учасників фармацевтичного ринку із словами вдячності.

«Шановні друзі, колеги! Щиро вдячна Вам за підтримку, але обставини склалися таким чином, що я маю піти з цієї посади. Мені пощастило працювати серед справжніх професіоналів, і я ціную кожен день нашої спільної роботи. Дякую Вам за чесність та професіоналізм, сміливість та витримку. Сподіваюся що ми й надалі зможемо підтримувати теплі стосунки та співпрацювати у рамках різних ініціатив. Ще раз дякую Вам та бажаю всього найкращого».

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті