Медична реформа є ключовим і головним питанням цього тижня — Голова Парламенту

17 Жовтня 2017 11:16 Поділитися

«Ключовим і головним питанням цього тижня є питання медичної реформи», — заявив Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, відкриваючи засідання Погоджувальної ради 17 жовтня цього року.

За словами Глави Парламенту, фактично це остання масштабна реформа, яку парламентарі запланували розглянути цієї осені. При цьому він нагадав, що і пенсійну, і судову, і освітню реформи вже пройдено.

«Медична реформа, яка викликає багато дискусій, має бути розглянута у Верховній Раді, оскільки її очікують мільйони людей», — зазначив А. Парубій і наголосив: «Я впевнений, що ми гідно повинні пройти шлях її розвитку, і Парламент має ухвалити щодо цієї реформи своє рішення».

Раніше ми повідомляли про те, що Представництво ЄС в Україні закликає парламентарів проголосувати за медичну реформу. «Ми закликаємо всіх депутатів голосувати за ці два ключові законопроекти у формі, запропонованій Урядом, на пленарному засіданні Верховної Ради. Реформи більше не повинні відкладатися», — наголошується у повідомленні Представництва ЄС в Україні.

За матеріалами iportal.rada.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті