Автор та ведуча: Олеся Іванівна Федько – мікробіолог (бактеріолог харчових продуктів), досвід роботи 13 років в ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» (бактеріологічна лабораторія).
В програмі будуть розглядатися питання:
- Правила роботи в мікробіологічній лабораторії. Вивчення основного обладнання для мікробіологічної лабораторії. Мікроскоп. Техніка проведення мікроскопії. Приготування фарбованих та нефарбованих препаратів мікроорганізмів.
- Приготування основних поживних середовищ. Стерилізація посуду та поживних середовищ.
- Посів на поживні середовища та ріст мікроорганізмів на цих середовищах. Аналіз результатів дослідження.
- Мікробіологічний контроль та санітарно-гігієнічний стан виробництва харчових продуктів.
- Морфологія мікроорганізмів, основних видів грибів, що мають практичне значення для харчової промисловості та техніка проведення мікроскопії.
- Вивчення властивостей мікроорганізмів, що викликають псування харчових продуктів (плісневі гриби та дріжджі).
- Методи кількісного обліку мікроорганізмів. Аналіз складу мікрофлори для різних видів сировини, напівфабрикатів та готової продукції.
- Методи обліку та аналізу мікроорганізмів води, повітря, обладнання та інших об’єктів, пов’язаних з виробництвом харчових продуктів. Мікробіологічний аналіз води.
Спеціальна новорічна вартість: 2500 грн!
Кожен слухач отримає новорічний подарунок!
Координатор:
Наталія Чоловська
e-mail: [email protected]
тел.: +38 (044) 360-91-36.
Коментарі
Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим