Наказ МОЗ від 22.09.2011 р. № 607

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 22.09.2011 р. № 607
Про визначення кодів товарів згідно з УКТЗЕД,
на які видаються документи Міністерства охорони здоров’я України,
необхідні для здійснення митного контролю та митного оформлення товарів


Відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 01.02.2006 № 80 «Про перелік документів, необхідних для здійснення митного контролю та митного оформлення товарів і транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України» НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Коди товарів згідно з УКТЗЕД, на які видаються документи Міністерства охорони здоров’я України, необхідні для здійснення митного контролю та митного оформлення товарів, що додаються.

2. Департаменту контролю якості медичних послуг, регуляторної політики та санітарно-епідемічного благополуччя у встановленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра Моісеєнко Р.О.

4. Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністр О.В. Аніщенко

КОДИ ТОВАРІВ ЗГІДНО З УКТЗЕД, НА ЯКІ ВИДАЮТЬСЯ ДОКУМЕНТИ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ, НЕОБХІДНІ ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ МИТНОГО КОНТРОЛЮ ТА МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ ТОВАРІВ

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Назар 100 - ДОЛЯ 22.10.2011 9:28
Уважаемый Валерий Владимирович Стецив! Фармацевтическая общественность обеспокоена досадными ошибками в данном Приказе. При подготовке такого рода документа необходимо консультироваться со специалистами проводящими таможенное оформление и специалистами отдела номенклатуры таможни. Завтра возникнет казус на таможне. Таможенный орган не будет проводить оформление лекарственных средств и товаров медназначения с законными преференциями, т.к. Вы не указали все существующие и действующие коды украинской товарной номенклатуры, к которым относятся вышеуказанные товары, в своем приказе. Многие товары входят в 35 и 39 группы и т.д и т.п. Их нет в Приказе. Зачем публиковать ошибочный или неполный документ.

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті