Витяги із Законів України від 19.04.2007 р. № 962-V та від 16.03.2007 р. № 760-V

06 Січня 2012 12:50 Поділитися

Документ втратив чинність  на підставі Закону України від 05.06.2012 р. № 1474-VI

ЗАКОН УКРАЇНИ

від 19 квітня 2007 р. № 962-V

«Про організацію та проведення фінальної частини

чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні»

Витяг

2. Внести зміни до таких законодавчих актів України:

2) частину першу статті 19 Закону України «Про Єдиний митний тариф» доповнити пунктом «щ» такого змісту:

«щ) у період з 1 січня 2008 року до 1 вересня 2012 року товари (крім підакцизних), які не виробляються в Україні або виробляються, але не відповідають технічним характеристикам світового рівня та вимогам міжнародних спортивних організацій, що ввозяться на митну територію України відповідно до частини третьої статті 5 Закону України «Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні».

Перелік та обсяги таких товарів, з визначенням їх кодів згідно з Українською класифікацією товарів зовнішньоекономічної діяльності, затверджуються Кабінетом Міністрів України.

У разі порушення вимог щодо цільового використання таких товарів (послуг) платник податку зобов’язаний сплатити ввізне мито в установленому законом порядку».

Чинний

ЗАКОН УКРАЇНИ

від 16 березня 2007 р. № 760-V

«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання заходів з енергозбереження»

Витяг

Верховна Рада України постановляє:

I. Внести зміни до таких законодавчих актів України:

3. Частину першу статті 19 Закону України «Про Єдиний митний тариф» доповнити пунктами «ч», «щ» такого змісту:

«ч) устаткування, яке працює на нетрадиційних та поновлюваних джерелах енергії, енергозберігаюче обладнання і матеріали, засоби вимірювання, контролю та управління витратами паливно-енергетичних ресурсів, обладнання та матеріали для виробництва альтернативних видів палива (далі – товари), що ввозяться на митну територію України вітчизняними підприємствами, за умов, якщо ці товари застосовуються ними для власного виробництва та якщо ідентичні товари з аналогічними якісними показниками не виробляються в Україні. Порядок ввезення, перелік та обсяги зазначених товарів встановлюються Кабінетом Міністрів України.

У разі порушення вимог щодо цільового використання зазначених товарів суб’єкт зовнішньоекономічної діяльності зобов’язаний сплатити ввізне мито в порядку і розмірах, визначених законом»;

«щ) матеріали, устаткування та комплектуючі, що ввозяться на митну територію України і використовуються для виробництва устаткування, яке працює на нетрадиційних та поновлюваних джерелах енергії, енергозберігаюче обладнання і матеріали, вироби, експлуатація яких приводить до економії та раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів, засоби вимірювання, контролю та управління витратами паливно-енергетичних ресурсів, виробництва альтернативних видів палива, якщо ідентичні товари з аналогічними якісними показниками не виробляються в Україні.

Порядок ввезення, перелік та обсяги зазначених товарів встановлюються Кабінетом Міністрів України.

У разі порушення вимог щодо цільового використання зазначених товарів суб’єкт зовнішньоекономічної діяльності зобов’язаний сплатити ввізне мито в порядку і розмірах, визначених законом».

 

Президент України В. Ющенко
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті