КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 21 червня 2001 р. № 674
Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 4 січня 1999 р. № 12
Кабінет Міністрів України постановляє:
Доповнити перелік харчових добавок, дозволених для використання у харчових продуктах, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 4 січня 1999 р. № 12, позиціями такого змісту:
«Е 120 | Карміни Carmines |
Е 142 | Зелений S Green S |
Е 172 | Оксиди та гідрооксиди заліза Iron oxides and hydroxides |
Е 262 | Ацетат натрію Sodium acetate |
Е 304 | Аскорбіл пальмітат Ascorbyl palmitate |
Е 305 | Аскорбіл стеарат Ascorbyl stearat |
Е 445 | Гліцеринові ефіри деревної смоли Glycerol ester of wood rosin |
Е 579 | Глюконат заліза Ferrous gluconate |
Е 585 | Лактат заліза Ferrous lactate |
Е 627 | Динатрію – 5 – гуанілат Disodium – 5 – guanilate». |
Прем’єр-міністр України | А. Кінах |
Коментарі
Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим