Доручення Президента України

31 Липня 2012 2:27 Поділитися

ДОРУЧЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

від 31 липня 2012 р.

Щодо забезпечення громадян України, які проживають у сільській місцевості, у віддалених від закладів охорони здоров’я населених пунктах, якісною та доступною медичною допомогою

З метою забезпечення громадян України, які проживають у сільській місцевості, у віддалених від закладів охорони здоров’я населених пунктах, якісною та доступною медичною допомогою, спрямованою передусім на профілактику і діагностику захворювань:

М.АЗАРОВУ

Ужити заходів щодо забезпечення, у тому числі із застосуванням механізму державно-приватного партнерства, потреб закладів охорони здоров’я у сучасних спеціалізованих медичних автобусах із відповідним обладнанням, необхідних для комплексного медичного обслуговування населення, яке проживає у сільській місцевості, у віддалених від закладів охорони здоров’я населених пунктах.

Доповісти до 1 жовтня 2012 року

Р.БОГАТИРЬОВІЙ
А.МОГИЛЬОВУ,
головам обласних державних адміністрацій

1. Проаналізувати ефективність використання наявних спеціалізованих медичних автобусів для забезпечення комплексним медичним обслуговуванням населення, яке проживає у сільській місцевості, у віддалених від закладів охорони здоров’я населених пунктах, та за результатами аналізу розробити відповідні медико-технічні вимоги до таких транспортних засобів.

Термін – 1 вересня 2012 року

2. Визначити потреби закладів охорони здоров’я у сучасних спеціалізованих медичних автобусах із відповідним обладнанням, необхідних для комплексного медичного обслуговування населення, яке проживає у сільській місцевості, у віддалених від закладів охорони здоров’я населених пунктах, та внести в установленому порядку відповідні пропозиції.

Термін – 1 вересня 2012 року

Президент України                                                                                                                                                  Віктор ЯНУКОВИЧ

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті