Арсеній Яценюк зустрівся з представниками бізнес-спільноти України

03 Березня 2014 6:29 Поділитися

rp_eba_250.jpg3 березня 2014 р. у Києві відбулася зустріч Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка з представниками бізнес-спільноти України, організатором якої виступила Європейська Бізнес Асоціація разом з іншими асоціаціями, що представляють інтереси зарубіжних компаній в Україні. Основною метою проведення заходу стало інформування присутніх щодо кроків, які планує зробити новостворений Уряд для вирішення конфліктної ситуації в АР Крим, а також для відновлення вітчизняної економіки.

Як наголосив А. Яценюк, завдання влади — вжити всіх заходів для розв’язання збройного конфлікту, спровокованого Російською Федерацією на території України, виключно мирними шляхами, зокрема, політичним і дипломатичним.

До цього підключено всі міжнародні організації, починаючи з ООН та закінчуючи ОБСЄ, Радою Європи, НАТО, міністрами закордонних справ ЄС.

Стосовно економічного розвитку України А. Яценюк зазначив, що країну очікують найжорсткіші реформи, які стосуються, в першу чергу, соціального сектору. Адже далі мати економіку, яка живе на кредити і не дає доходів, — катастрофа для держави.

1 березня Уряд прийняв рішення про ліквідацію Міністерства доходів і зборів України, замість якого буде відновлено Державну податкову адміністрацію й Державну митну службу України. Прем’єр-міністр України наголосив, що очолюватимуть ці відомства люди «не з системи».

Він запропонував представникам асоціацій подати свої пропозиції стосовно кандидатур цих очільників. Це повинні бути люди із західною освітою, а також знаннями у податковій і митній сферах.

Більш детально про зустріч читайте незабаром на сторінках нашого видання та на сайті www.apteka.ua.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті