На численні прохання співробітників аптек дистриб’ютори продукції компанії «ГлаксоСмітКляйн Конс’юмер» проводять новий конкурс «Марафон 2002»,

На численні прохання співробітників аптек дистриб’ютори продукції компанії “ГлаксоСмітКляйн Конс’юмер” проводять новий конкурс “Марафон 2002”, переможці якого зможуть виграти нові призи від “NIVEA” та поїхати на відпочинок на один з курортів України. Кожен учасник конкурсу “Марафон” матиме можливість стати членом першого в Україні клубу фармацевтів “Марафон здоров’я” і відтак отримати цінні подарунки, освітні матеріали, зустрічатися у дружній неформальній атмосфері з колегами та відвідувати професійні тренінги.

Шановні колеги!

Ви, звичайно, вже знаєте про конкурс “Марафон”, який два роки поспіль проводиться серед аптек України дистриб’юторами компанії “ГлаксоСмітКляйн Конс’юмер”. Конкурс “Марафон 2001” завершився нещодавно (див. “Еженедельник АПТЕКА”, № 21, 2001 р. та журнал “Провізор”, № 14, 2001 р.), а вже багато аптек та їх співробітників чекають на наступний етап конкурсу. А чому?

А тому, що він об’єднує людей вашої професії, дозволяє частіше зустрічатися, обмінюватися досвідом, підвищувати кваліфікацію.

Саме тому вперше за весь час проведення “Марафону” повідомляємо про створення першого в Україні клубу фармацевта “Марафон здоров’я”. За численними відгуками учасників попереднього конкурсу ми дізналися, що “Марафон” вам до душі ще й тому, що майже всі учасники конкурсу минулого етапу конкурсу одержали призи від компанії “Орифлейм”, практично кожна 4-та аптека — додатково радіотелефони, електричні чайники, мікрохвильові печі, фірмові халати, а також довідники “Компендиум 2000/2001 — лекарственные препараты” та “Видаль 2001”.

Але все це вже історія — історія “Марафону 2001”.

А тепер про умови конкурсу “Марафон 2002”

Зі вступом вашої аптеки до нового етапу конкурсу кожному співробітнику аптеки, що безпосередньо здійснює роздрібний продаж медикаментів, та завідуючому аптекою видається “Іменна картка учасника”, яка складається з 3 розділів: описання умов конкурсу, поля для наклеювання балів-наклейок та каталогу призів, які можна отримати, набравши ту чи іншу кількість балів. На новому етапі “Марафону” основними призами є продукція “NIVEA”!

Щоб стати учасником конкурсу, аптека має закупити продукцію компанії “ГлаксоСмітКляйн Конс’юмер” в одного з дистриб’юторів цієї компанії на суму не менше 950 грн. у термін з 15 серпня по 30 вересня (можлива закупівля продукції в декілька етапів, але тільки протягом зазначеного терміну). Якщо ви згодні взяти участь у конкурсі, заповніть заявку та вишліть її за факсом: (044) 459-85-09 або за адресою: 01001, Київ-1, а/с “В”-135 (з позначкою “Марафон здоров’я”).

Це дасть змогу нашому представникові зв’язатися з вами.

Перше вручення призів відбудеться з 25 грудня 2001 р. по 1 лютого 2002 р. Для їх отримання учасникам акції треба буде здати “Іменні картки учасника” представникам дистриб’юторів компанії “ГлаксоСмітКляйн Конс’юмер”. Замість зданих карток можуть бути видані нові для подальшого одержання балів і можливості виграти ще більше призів з 15 квітня по 31 травня 2002 р. Кожний завідуючий аптекою, який бере участь у “Марафоні”, одразу отримує в подарунок фірмовий халат.

Схема нарахування балів на “Іменні картки учасників”:

— завідуючий аптекою отримує 0,5 бала за кожну закуплену упаковку продукції “ГлаксоСмітКляйн Конс’юмер”

— провізор або фармацевт, який працює за прилавком, отримує 1 бал за кожну продану ним упаковку продукції компанії “ГлаксоСмітКляйн Конс’юмер”.

Умови вступу до клубу фармацевтів “Марафон здоров’я”

Співробітники аптек, взявши участь у конкурсі “Марафон 2002”, зможуть також стати членами першого в Україні клубу фармацевтів — “Марафон здоров’я”.

Всі члени клубу одержать іменні пластикові картки (“Бронзову”, “Срібну” або “Золоту”).

ТИП КАРТКИ*

УМОВИ ОТРИМАННЯ КАРТКИ  ?

ВЛАСНИК КАРТКИ ОТРИМУЄ

“Бронзова”
Картку отримають усі співробітники, які працюють за першим столом, і завідуючий вашою аптекею

  • Ваша аптека є учасником “Марафону 2002”

  • Закупівля вашою аптекою продукції “ГлаксоСмітКляйн Конс’юмер” додатково на 600 грн. з 15 жовтня по 1 грудня 2001 р.

  • Одну упаковку КОЛДРЕКСУ, ПАНАДОЛУ, СОЛПАДЕЇНУ, АКВАФРЕШ або МАКЛІНЗ на вибір для особистого користування раз у 3 місяці

  • Можливість виграти один із 50 фірмових халатів, 10 годинників, 10 фотоапаратів і 3 путівки до санаторію щомісяця. Розіграш проводитиметься за номерами членських карток з 1 листопада 2001 р. по 1 травня 2002 р.

“Срібна” **
  • Ви вже є власником “Бронзової” картки

  • На вашій “Іменній картці учасника” нараховано 250 балів

  • Літній медичний халат

  • Дві упаковки продукції “ГлаксоСмітКляйн Конс’юмер” для особистого користування раз у 3 місяці

  • Можливість виграти один із 50 фірмових халатів, 10 годинників, 10 фотоапаратів і 3 путівки до санаторію щомісяця. Розіграш проводитиметься за номерами членських карток з 1 листопада 2001 р. по 1 травня 2002 р.

  • Запрошення до участі у регулярних зустрічах членів клубу (фахові тренінги, виступи артистів тощо)

“Золота” **
  • Ви вже є власником “Срібної” картки

  • На вашій “Іменній картці учасника” нараховано 500 балів

  • Чотири упаковки продукції “ГлаксоСмітКляйн Конс’юмер” для особистого користування раз у 2 місяці

  • Можливість виграти один із 50 фірмових халатів, 10 годинників, 10 фотоапаратів і 3 путівки до санаторію щомісяця. Розіграш проводитиметься за номерами членських карток з 1 листопада 2001 р. по 1 травня 2002 р.

  • Запрошення до участі у регулярних зустрічах членів клубу (фахові тренінги, виступи артистів тощо)

  • Іменний годинник

* Термін дії карток – до 01.12.2002 р.? ** З отриманням кожної наступної членської картки дія попередньої припиняється

Додатковий конкурс для виявлення аптек-переможців серед аптек-учасників “Марафону”

Протягом всього конкурсу діяльність всіх аптек – учасниць “Марафону” будуть оцінювати незалежні аудитори за рівнем професійних рекомендацій, мерчандайзингом та за кількома додатковими критеріями, які будуть викладені в “Іменних картках учасників”. За результатами аудиту будуть відібрані аптеки-переможці, які отримають такі призи: 200 наборів халатів (по 5 у наборі), 400 примірників спеціальної літератури, 10 холодильників, 15 мікрохвильових печей або факсів (на вибір), 40 радіотелефонів, 60 настінних годинників.

?

ПРИМІТКИ

Аптечні фірми — власники кількох роздрібних точок у разі закупівлі продукції на суму 950 грн. повинні вказати одну аптеку з їх мережі, що братиме участь у конкурсі і робота якої оцінюватиметься аудиторами. Змінювати аптеку-учасницю під час конкурсу не можна. Якщо аптечна фірма хоче заявити декілька аптек до участі в конкурсі, то сума вступної закупівлі повинна становити 950 грн. на кожну аптеку-учасницю. Наприклад: 3 аптеки-учасниці — загальна сума закупівлі 2850 грн. Всі аптеки оцінюватимуться на індивідуальній основі.

Продукція “ГлаксоСмітКляйн Конс’юмер”, під час закупівлі і продажу якої нараховуються призові бали: КОЛДРЕКС (будь-яка форма випуску), ПАНАДОЛ (будь-яка форма випуску), СОЛПАДЕЇН (будь-яка форма випуску), БЕКОНАЗЕ (назальний спрей), ЗОВІРАКС (крем 5% туба, 2 г), зубні паста і щітки АКВАФРЕШ (будь-яка форма випуску), зубні пасти МАКЛІНЗ, СЕНСОДИН, ПАРАДОНТАКС, препарат для догляду за зубними протезами КОРЕГА.

Заявка на участь у конкурсі “Марафон 2002”

Назва аптеки _______________________________________________________

Повна адреса _______________________________________________________

__________________________________________________________________

ПІБ та посада відповідальної особи _____________________________________

___________________________________________________________________

Підпис:

* Заявку слід відправляти за факсом: (044) 459-85-09 або за адресою:
01001, Київ-1, а/с “В”-135 (з позначкою “Марафон здоров’я”)

Організатори конкурсу — дистриб’ютори продукції компанії
“ГлаксоСмітКляйн Конс’юмер” бажають вам успіхів!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Цікава інформація для Вас:

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті