Наказ МОЗ України від 27.03.2017 р. № 78-К

15 Березня 2017 3:22 Поділитися

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 27.03.2017 р. № 78-К

Про внесення змін до Персонального складу головних позаштатних спеціалістів МОЗ України з лікарських (провізорських) спеціальностей та молодших спеціалістів з медичною (фармацевтичною) освітою

Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267, з метою покращення якості надання медичної допомоги населенню України, удосконалення організаційної та лікувально-діагностичної роботи, забезпечення ефективної координації профільних напрямків

НАКАЗУЮ:

Унести зміни до пункту 56 Персонального складу головних позаштатних спеціалістів МОЗ України з лікарських (провізорських) спеціальностей та молодших спеціалістів з медичною (фармацевтичною) освітою, затвердженого наказом МОЗ України від 10 грудня 2012 року № 526-к «Про затвердження персонального складу головних позаштатних спеціалістів МОЗ України» (у редакції наказу МОЗ України від 29 травня 2014 року № 196-к), виклавши його у такій редакції:

« 56. Медична психологіяПсихотерапія Карачевський Андрій Борисович Доцент кафедри загальної, дитячої, судової психіатрії і наркології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, кандидат медичних наук »

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Підстава: службова записка заступника Міністра О. Лінчевського від 17 лютого 2017 № 18, заява А. Карачевського від 20 лютого 2017.

В.о. Міністра У. Супрун
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті