Оксана Сивак залишає посаду заступника міністра охорони здоров’я

Оксана Сивак залишає посаду заступника міністра охорони здоров’я з питань європейської інтеграції. Про це вона повідомила особисто на своїй сторінці у мережі Facebook 9 серпня. «Сьогодні мій останній день на посаді заступника міністра охорони здоров’я у складі цієї команди. Повідомляю про це, оскільки не хочу, щоб це породило чутки, здогадки і версії», — зазначила вона.

Таке рішення О. Сивак прийняла через розбіжності у підходах до командної роботи та втрату взаємної довіри. «Пріоритетом моєї команди була і лишається максимальна прозорість роботи Міністерства, що видно з усіх напрямів у моєму підпорядкуванні. Це був важкий рік, протягом якого ми гідно справлялися зі своїми обов’язками. Як і раніше вважаю, що система охорони здоров’я потребує реальних змін. Багато етапів вже реалізовано, частина — в процесі, є й те, що не вдалося. Щиро зичу, щоб задумані плани були реалізовані. Вдячна колегам та медичній спільноті за нашу спільну роботу, адже саме ви всі є рушійною силою цих змін», — йдеться у повідомленні.

Про те, чому О. Сивак прийняла рішення покинути посаду заступника міністра, вона повідомить згодом.

9 серпня Уряд підтримав її рішення про звільнення. Відповідне розпорядження набуло чинності 10.08.2017 р. у зв’язку з опублікуванням в газеті “Урядовий кур’єр” № 148 від 10.08.2017 р.

Нагадаємо, що цю посаду О. Сивак, акушер-гінеколог за освітою, займала майже рік.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті