Прийнято зміни до Переліку фармпродукції, яка закуповується спеціалізованими організаціями

07 Грудня 2018 1:05 Поділитися

На офіційному веб-порталі Уряду оприлюднено постанову КМУ від 05.12.2018 р. № 1012, якою вносяться зміни до Переліку лікарських засобів та медичних виробів, які закуповуються на підставі угод щодо закупівлі із спеціалізованими організаціями, які здійснюють закупівлі за напрямами використання бюджетних коштів у 2018 році за програмою «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру» (далі — Перелік).

Змінами з Переліку виключаються 3 позиції імунобіологічних препаратів для проведення імунопрофілактики населення та вироби для забезпечення умов температурного контролю імунобіологічних препаратів, та медичні вироби, а саме:

  • Вакцина для профілактики туберкульозу;
  • Вакцина для профілактики гепатиту B для дітей;
  • Анатоксин для профілактики дифтерії та правця з зменшеним вмістом антигену (АДП-М).

Нагадаємо, у листопаді Уряд затвердив Перелік у новій редакції, який було доповнено цими імунобіологічними препаратами. Також з Переліку було виключено інформацію про орієнтовний обсяг 100% потреби в лікарських засобах та медичних виробах та орієнтовну їх кількість для закупівлі з урахуванням обсягу фінансування, яка раніше відображалася за кожним напрямом закупівель. МОЗ України цю інформацію затвердило окремо відповідним наказом Міністерства.

Прес-служба «Щотижневика Аптека»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті