ДП «Медичні закупівлі України» оголошує свої перші тендери в межах програм Глобального фонду

31 Січня 2019 11:36 Поділитися

Як інформувало наше видання, 25 жовтня 2018 р. МОЗ України зареєструвало ДП «Медичні закупівлі України», яке з часом має отримати статус централізованої закупівельної організації.

31 січня 2019 р. МОЗ України повідомило, що ДП «Медичні закупівлі України» оголошує тендери на закупівлю препаратів і медичних виробів у межах програм Глобального фонду. Йдеться про закупівлю логістичних послуг та лікарських засобів проти опортуністичних інфекцій та побічних реакцій при лікуванні ВІЛ/СНІД та туберкульозу, медичних респіраторів.

Тендери, що оголошуються в січні, стануть першими закупівлями, що проводить новостворене державне підприємство. У цілому у 2019 р. «Медичні закупівлі України» мають не лише провести десятки тендерів, а й застосувати нові інструменти закупівель. Наприклад, електронні каталоги (е-каталоги) дозволять замовникам, у першу чергу невеликим регіональним медичним закладам, швидко і зручно замовляти типові препарати й вироби за принципом інтернет-магазину. Крім того, ДП «Медичні закупівлі України» має отримати статус центральної закупівельної організації (ЦЗО) і почати роботу із закупівлями на основі рамкових угод, що також значно полегшить роботу регіональним замовникам.

Участь у вищезгаданих тендерах може брати будь-який постачальник, який відповідає заявленим у тендерній документації вимогам.

Детальні умови тендерів доступні за посиланнями

Закупівля респіраторів: prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-01-29-004823-b.

Лікарські засоби для лікування побічних реакцій на протитуберкульозні препарати: prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-01-29-004799-b.

Препарати для лікування опортуністичних інфекцій: prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-01-29-004730-b.

Логістичні послуги: prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-01-30-004439-b.

Нагадаємо, раніше наше видання повідомляло, що закупівлі ліків та медичних виробів у межах програм Глобального фонду здійснюватимуться через систему ProZorro.

За матеріалами moz.gov.ua

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті