«Поміч малечі — завжди доречі»: Organosyn в Україні

Під час новорічних свят у душі кожної людини зароджується надія, що дива трапляються. Діти мріють про зимову казку, пишуть свої прохання до Діда Мороза та з нетерпінням чекають на справжнє свято. Яке ж задоволення у ці чудові дні дарувати малечі свою любов та радість. Це стосується не тільки своїх дітей, а й тих, хто позбавлений родинного тепла та затишку. Фармацевтична компанія Organosyn виділяє турботу про людей як головну цінність у своїй роботі. Organosyn стала справжнім другом для діток із дитячих будинків, що є важливим кроком компанії на шляху до реалізації своєї соціальної місії.

На сьогодні компанія Organosyn надає підтримку та допомогу 8 дитячим будинкам, які знаходяться в різних регіонах нашої країни:

  • Андрієво-Іванівська загальноосвітня школа-інтернат для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, Одеська обл.;
  • Обласний спеціалізований будинок дитини «Зелений Гай», Харківська обл.;
  • Гуляйпільська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат, Запорізька обл.;
  • Кам’янський спеціалізований будинок дитини, Дніпропетровська обл.;
  • Дитячий будинок «Оріана», м. Борислав, Львівська обл.;
  • Тульчинський обласний спеціалізований будинок для дітей з ураженнями центральної нервової системи та порушенням психіки, Вінницька обл.;
  • Прилуцький обласний будинок дитини «Надія», Чернігівська обл.;
  • Рівненський обласний спеціалізований будинок дитини, м. Рівне.

У зазначених закладах живуть та навчаються не тільки сироти, а й діти, що страждають вродженими аномаліями, затримкою психічного та фізичного розвитку, органічними ураженнями нервової системи та іншими захворюваннями.

З метою допомогти малюкам компанія Organosyn організувала благодійну всеукраїнську акцію «Поміч малечі — завжди доречі», яка тривала з 15 серпня до 30 листопада 2018 р. За цей короткий проміжок часу компанії вдалося досягти своєї мети та зібрати 30 тис. грн. для кожного з підшефних дитячих закладів (загалом 240 тис. грн.).

Необхідні дітлахам кошти було отримано з продажів таких відомих лікарських засобів, як Комбігрип®, Комбіспазм®, Фламідез гель та Зотек®. Важливо відмітити, що до участі в даному проекті долучилися 2484 аптеки. Компанія Organosyn висловлює вдячність усім фармацевтам, які взяли участь в акції, за їх допомогу в досягненні такої величної мети.

Такий результат є прикладом того, що завдяки людяності та щирому бажанню допомогти можна створити справжнє диво. Проте для співробітників компанії важливим було не тільки зібрати гроші, а й особисто відвідати підшефні дитячі будинки, познайомитися з малюками та зрозуміти їх проблеми й бажання.

Для кожного закладу були виділені свої окремі потреби. Наприклад, малечі з Гуляйпільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату збирали гроші на придбання зимового взуття, а з Рівненського обласного спеціалізованого будинку дитини — на ліжка. У свою чергу, Тульчинський обласний спеціалізований будинок для дітей з ураженнями центральної нервової системи та порушеннями психіки отримав необхідне обладнання для реабілітаційного центру.

Крім того, фінансова складова була лише частиною благодійної акції. Діти, позбавлені материнської любові та родинного тепла, потребують не тільки матеріальної допомоги, а й спілкування, уваги, щирого ставлення та людяності. Саме тому представники компанії організували для малечі справжні новорічні свята з піснями, танцями, конкурсами та подарунками. Щирі усмішки, щасливі дитячі очі та дзвінкий сміх стали найбільшою нагородою для організаторів акції.

Але дива трапляються не тільки на новий рік. Кожен з нас може їх створити, відкривши своє серце для добра та любові. Благодійна акція компанії Organosyn «Поміч малечі — завжди доречі» — яскравий приклад того, на що здатне щире бажання допомогти та поділитися своїм душевним теплом з тими, хто його потребує.

Резюмуючи, можна відмітити, що сек­рет успіху Оrganosyn криється не лише в комерційній діяльності. Турбота про людей, їх добробут та здоров’я — ось головні цінності компанії. Компанія Оrganosyn, що входить до складу Асоціації індійських фармацевтичних виробників (Indian Pharmaceutical Manufacturers Association — IPMA), завдяки організації таких благодійних акцій крок за кроком стає ближчою до реалізації своєї місії.

Прес-служба «Щотижневика АПТЕКА»
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті