Офіс реформ і нові радники в Міністерстві охорони здоров’я

15 Жовтня 2019 1:04 Поділитися

У неділю, 13 жовтня 2019 р., міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі повідомила новину про запуск Офісу реформ у Міністерстві охорони здоров’я України (далі — МОЗ), за підтримку якого вона подякувала Агентству США з міжнародного розвитку (United States Agency for International Development — USAID).

Також вона додала, що до нової команди в МОЗ долучилися українські та іноземні фахівці, зокрема:

  • Олексій Яременко, заступник керівника проекту USAID за напрямком підтримки реформи охорони здоров’я;
  • Віктор Ляшко, експерт за напрямком розбудови системи громадського здоров’я;
  • Матвій Хренов, консультант Національної служби здоров’я України з питань стратегічного розвитку мережі надавачів медичних послуг;
  • Серго Кітіашвілі, фахівець з питань європейської інтеграції.

Усі фахівці запрошені З. Скалецькою на посади радників міністра та мають зосередити увагу на продовженні реформ, програмі державних гарантій, фармацевтичній політиці, системі громадського здоров’я та запровадженні лікарського самоврядування. Так, перед радниками стоятиме завдання напрацювати проекти рішень та законопроектів задля ефективного продов­ження реформи системи охорони здоров’я.

Нагадаємо про те, що нещодавно у зв’язку з великою кількістю чуток та дописів щодо ситуації в МОЗ, міністр охорони здоров’я зробила заяву, у якій пояснила власне бачення ситуації у відомстві.

Також зазначимо, що радник міністра Дмитро Раїмов наприкінці вересня 2019 р. у ході прес-брифінгу повідомив про загальний аудит роботи МОЗ і початок перевірки та оцінювання діяльності всіх співробітників Міністерства.

За матеріалами facebook.com/zoryana.chernenko
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті