19 грудня 2019 р. в Києві відбудеться семінар «Основні принципи роботи в мікробіологічній лабораторії. Роль лаборанта в проведенні мікробіологічних досліджень»

Автор та ведуча:  Олеся Іванівна Федько мікробіолог (бактеріолог харчових продуктів), досвід роботи 13 років в ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» (бактеріологічна лабораторія).

В програмі будуть розглядатися питання:

  1. Правила роботи в мікробіологічній лабораторії. Вивчення основного обладнання для мікробіологічної лабораторії. Мікроскоп. Техніка проведення мікроскопії. Приготування фарбованих та нефарбованих препаратів мікроорганізмів.
  2. Приготування основних поживних середовищ. Стерилізація посуду та поживних середовищ.
  3. Посів на поживні середовища та ріст мікроорганізмів на цих середовищах. Аналіз результатів дослідження.
  4. Мікробіологічний контроль та санітарно-гігієнічний стан виробництва харчових продуктів.
  5. Морфологія мікроорганізмів, основних видів грибів, що мають практичне значення для харчової промисловості та техніка проведення мікроскопії.
  6. Вивчення властивостей мікроорганізмів, що викликають псування харчових продуктів (плісневі гриби та дріжджі).
  7. Методи кількісного обліку мікроорганізмів. Аналіз складу мікрофлори для різних видів сировини, напівфабрикатів та готової продукції.
  8. Методи обліку та аналізу мікроорганізмів води, повітря, обладнання та інших об’єктів, пов’язаних з виробництвом харчових продуктів. Мікробіологічний аналіз води.

Спеціальна новорічна вартість: 2500 грн!

Кожен слухач отримає новорічний подарунок!

Координатор:
Наталія Чоловська
e-mail: info@ql.org.ua
тел.: +38 (044) 360-91-36.

Приєднуйтеся до нас у фейсбук.

Интересная информация для Вас:

Комментарии

Нет комментариев к этому материалу. Прокомментируйте первым

Добавить свой

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Другие статьи раздела


Последние новости и статьи