Вiтаємо з Новим роком та Рiздвом Христовим!

Шановні працівники фармацевтичної галузі!

Вітаю з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим! Бажаю, щоб у Новорічні свята ви були поряд із рідними та близькими, дарували їм тепло та турботу.

Кожен новий день — це нова сторінка нашої історії. Ми стаємо сильнішими та мудрішими, долаємо все вищі рубежі. Тому в новому році бажаю вам ставити якомога амбітніші цілі, пізнавати нові світи та мріяти від усього серця.

Нехай Новий рік подарує прекрасний настрій, хороші новини та яскраві моменти, нехай кожна хвилина наповнюється любов’ю та гармонією. І найголовніше — будьте здорові!

З повагою

Михайло Радуцький,
голова Комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації,
медичної допомоги та медичного страхування

Шановні колеги та дорогі друзі!

Щиро вітаю з Новорічними святами, які дарують нам сімейний затишок, гармонію та радість!

На Різдво та Новий рік ми віримо і чекаємо на диво. І воно стається, якщо віра підкріплена нашими вчинками. Кожен спеціаліст сфери охорони здоров’я своєю щоденною працею створює чудо для мільйонів. Це вчасно встановлений діагноз, вдало проведена операція, професійно підібране лікування.

Здоров’я кожного українця — найвища цінність усієї медичної спільноти. І хоча попереду ще багато спільної копіткої праці, я знаю, що разом ми зможемо подолати будь-які труднощі і вийти переможцями із боротьби за життя та здоров’я людей.

Вітаю Вас із наступаючими Новорічними святами. Нехай усі чвари та неприємності залишаються в минулому, а в Новому році у житті буде більше яскравих і барвистих моментів, взаємної любові, щастя і добра.

Христос народжується! Славімо Його!

З найкращими побажаннями

Зоряна Скалецька,
міністр охорони здоров’я України

Шановні пані та панове фармації!

Дозвольте привітати вас із Новорічними та Різдвяними святами!

Так вже традиційно склалося, що наприкінці року, перегортаючи останні сторінки календаря, ми підбиває­мо підсумки року минулого, аналізуємо здобутки, плануємо майбутнє.

У літописі вітчизняної фармації 2019 рік залишиться в пам’яті як насичений і динамічний. Він подарував радість творчої праці, яка стала часткою наших спільних добрих справ, збагатив кожного фаховим і життєвим досвідом, дав можливість розвитку та щоденного дружнього спілкування, приніс багато значущих подій та реальних здобутків. І кожен із нас має надію, що наступного року продовжить успішні починання.

Вірте у себе та у людей, які поруч. Це та підтримка, яка допомагає підкорювати вершини. Бажаю кожному в новому році бути сміливим і стійким, у щоденних справах знаходити лише радість і задоволення. Нехай дорога до успіху буде рівною, цілі — чіткими, плани — перспективними, атмосфера у колективах — доброю. І тоді, я переконана, 2020 рік стане роком, у якому не існуватиме перешкод при вирішенні будь-яких завдань.

Бажаю всім у новому році нових яскравих подій, нових ідей, нових відкриттів, а ще — багато посмішок і щасливих очей навкруги.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Із найкращими побажаннями

Алла Котвіцька,
ректор Національного фармацевтичного університету

Шановні колеги!

Від імені Державної служби України з лікарських засобів та конт­ролю за наркотиками прийміть щирі вітання з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був насичений напруженою працею. Він приніс нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, а також нові виклики.

Щиро дякую всім працівникам фармацевтичної галузі України за розуміння і працелюбність, виявлені в щоденній праці на благо людей!

У Новому 2020 році бажаю всім здоров’я, впевненості у завтрашньому дні та нових звершень! Разом ми зробимо Україну країною наших мрій! Зі святами, українці!

З найкращими побажаннями

Роман Ісаєнко,
голова Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками

Шановні колеги!

Колектив Фармацевтичного директорату Міністерства охорони здоров’я України вітає Вас із Новорічними та Різдвяними святами!

Дякуємо всім, хто долучався та робив свій непомірний внесок у розвиток та розбудову фармацевтичної галузі нашої країни! Щиро бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, любові, затишку та добробуту! Нехай 2020 рік стане для кожного роком натхнення та нових професійних досягнень!

Миру та благополуччя! Щасливого Нового року та Різдва Христового!

 

Олександр Комаріда,
генеральний директор Фармацевтичного директорату
Міністерства
охорони здоров’я України

Дорогі колеги!

Наша країна входить у період свят. Ми купуємо подарунки близьким, ділимося з друзями найпотаємнішим і проводимо вечір в теплому сімейному колі. Повага, довіра і турбота наповнюють наші серця добротою і любов’ю.

Від колективу ДП «Державний експертний центр МОЗ України» вітаємо Вас із наступаючими святами — Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай серце підказує правильний шлях, а розум прокладає оптимальні маршрути до мети.

У новому році залишайтеся такими ж енергійними, життєрадісними і веселими. Цінуйте себе, оптимістично дивіться вперед і бережіть здоров’я.

Хай здійснюються задумані плани, бажання та мрії. Нехай наступний рік стане для вас чудовим, казковим і чарівним.

Удачі, успіхів, нових відкриттів та щастя в Новому році.

З повагою

Державний експертний центр МОЗ

Дорогі друзі! Шановні колеги!

Асоціація «Виробники ліків України» щиро вітає з Новим роком та Різдвом Христовим! Незабаром Новий 2020 рік засвітить зорі над землею… Різним запам’ятається рік, що минув, кожному з нас, але в наступний — візьмімо лише приємні спогади. Зичу, щоб ці приємності, досягнення, здобутки збільшувалися, зростали, стабілізувалися.

Вітчизняні фармацевтичні виробники усвідомлюють, що висока професійність фармацевтичної справи є основним мотиваційним критерієм для розвитку фармацевтичного бізнесу, для здійснення суспільних завдань та досягнення власних мрій.

Вітаючи вас з Новим роком і зі світлим Різдвом Христовим, переконаний: в прийдешньому році, турбуючись про нашу державу, ми матимемо ЗДОРОВ’Я, ДОБРОБУТ і ЩАСТЯ в кожній нашій сім’ї.

Успіхів та благополуччя!

З повагою

Петро Багрій,
президент Асоціації «Виробники ліків України»

Дорогі друзі!

Щиро вітаю всіх із Новорічними та Різдвяними святами! Нехай новий 2020 рік і святкування Різдва наповнять ваші серця добротою, любов’ю й надією, наділять вас міцним здоров’ям, особистим щастям та оптимізмом.

Бажаю нових успіхів і досягнень, нових ідей і бажань, нових можливостей і прагнень, нових горизонтів радості та просторів для натхнення в майбутньому році, здійснення найзаповітніших мрій. Будьте здоровими, красивими, коханими та успішними!

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Володимир Руденко,
директор Аптечної професійної асоціації України

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями — на добрі зміни та на краще життя для себе, своєї родини та для всього українського народу.

Бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку та благополуччя, гарного настрою й любові!

Зичу, щоб Ваша важлива праця завжди була плідною та натхненною і дарувала лише радість та задоволення!

Нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача, а Новорічні та Різдвяні свята принесуть у наші домівки мир, спокій, злагоду і впевненість у майбутньому!

З наступаючим Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

З повагою

Валерій Печаєв,
президент Об’єднання організацій роботодавців
медичної та мікробіологічної промисловості України

Вельмишановні колеги, друзі!

Рік, що минає, був насичений важливими подія­ми та змінами в системі охорони здоров’я, і ще багато копіткої роботи очікує попереду. Однак разом ми зможемо досягти найкращих результатів, керуючись найліпшими світовими практиками, адже здоров’я людей є головною цінністю будь-якої спільноти.

Бажаю вам міцного здоров’я, професійних успіхів, вдалих проєктів, мудрості, терпіння і позитивного настрою.

Веселих свят!

З повагою

Олег Клімов,
голова правління ГО «Всеукраїнська фармацевтична палата»

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай Новий рік принесе вам сили та енергію для втілення найамбітніших планів і звершень, а вашим родинам — мир та гармонію.

Бажаю вам міцного здоров’я, злагоди й благополуччя. А ще — сил для нових звершень, успіхів у професійній діяльності, вірних друзів та надійних партнерів у добрих справах!

Дякую всім за плідну співпрацю та сподіваюся на її успішне продовження в наступному році.

Тетяна Котляр,
голова правління ГС «ФАРМУКРАЇНА»

Дорогі читачі газети «Щотижневик АПТЕКА»!

Сердечно вітаю Вас і Ваші родини з Новим роком і Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був нелегким для медичної галузі України. Але він приніс також досягнення і перемоги, чудові враження і відкриття, надію. Зроблено багато у законотворчій, адміністративній і практичній сферах. Але правда життя полягає в тому, що за краще майбутнє треба боротися особисто, наполегливо і звитяжно працювати.

Щиро бажаю, щоб Новий рік приніс лікарям і фармацевтам, усім представникам галузі охорони здоров`я розуміння важливості цехової єдності, підвищення престижу і самоповаги до своєї професії, достойного визнання суспільством, владою і колегами. Бажаю усім Вам і Вашим родинам Божої благодаті, міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру, злагоди, любові, здійснення мрій, нових і приємних вражень.

З Новим роком!

З повагою

Іван Сорока,
президент Українського медичного клубу

Дорогі друзі!

Поздоровляю всіх медичних працівників та пацієнтів з Новим 2020 роком. Бажаю сил та наснаги пережити наростаючу турбулентність у медичній сфері. Є надія, що життя продовжиться після 1 квітня 2020 р. Вона зросла у тих, хто готується. Так, лікарі та пацієнти Коростеня, Василькова, Жмеринки формують страхові каси взаємодопомоги, а медсестри будуть вживати заходів, коли не підвищать зарплату до 1 квітня. Жертви дорожньо-транспортних пригод потребують фінасування для медичної допомоги. Тихе життя закінчилося, тож піклуйтеся про хворих та вразливих.

З найкращими побажаннями

Віктор Сердюк,
президент Всеукраїнської ради захисту прав та безпеки пацієнтів

Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди Нового 2020 року та Різдва Христового!

Нехай невід’єм­ними ознаками наступного року стануть для вас стабільність та злагода, благополуччя і процвітання. Нехай лише в спогадах залишаться втрати, негаразди та епідемії.

Бажаємо вам завзяття та рішучості, поваги й натхнення, професійних та особистих досягнень, нових друзів та партнерів, яскравих та щасливих подій, усього найкращого!

З повагою
Олена Пруднікова
від імені членів ГО «ВО Миколаївська фармацевтична асоціація «ФармРада»

Шановні колеги, дорогі друзі!

Нехай Новий рік стане для вас найщасливішим, принесе здоров’я, радощі, добробут, успіх в усіх ваших починаннях і обов’язково залишить все те, що вам дороге! Хай збуваються всі бажання: і найменші, і найбільші. Нехай усі труднощі обійдуть стороною, а всі колеги будуть справжніми друзями. Бажаю, щоб справа, якою ви займаєтеся та якій повністю себе віддаєте, приносила справж­нє задоволення, вас завжди цінували і вашими досягненнями пишалися. Більше вам удачі й радощів, поменше смутку й тривоги.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Михайло Півнюк,
директор ДВТП «Волиньфармпостач»

Шановні колеги!

Від щирого серця вітаю Вас із найсвітлішими святами — Новим роком і Різдвом Христовим!

Новий рік — це завжди новий етап у житті, нові задуми та починання, це свято надій та оптимізму, час великих очікувань. А мрії та цілі — це те, що змушує нас рухатися вперед, і на цьому шляху тільки єдність і згуртованість дозволяють досягти перемог!

Нехай прийдешній рік стане роком нових звершень, досягнень, благополуччя, процвітання! Будьте щасливі! Будьте здорові! Будьте успішні!

З повагою

Людмила Горюнова,
голова правління ГО «Київська обласна асоціація аптечних працівників»

Шановні друзі, колеги, партнери!

Дружня команда Юридичної фірми «ОМП» щиро вітає Вас із Різдвом Христовим та прийдешнім Новим роком! Бажаємо Вам зіркових звершень та фінансових здобутків, креативних ідей та проєктів, втілення найзаповітніших мрій, оптимізму у вирішенні найскладніших завдань та надійних друзів і колег поруч. Щастя та вдача нехай будуть вашими вірними супутниками!

Міцного здоров’я, миру Вам та Вашим сім’ям! Нехай в оселях панують кохання та родинний затишок!

Позитивних Вам емоцій та успіхів в усіх починаннях! З Новим роком!

Команда «ОМП»

Дорогі друзі!

Асоціація індійських фармацевтичних виробників (IPMA) щиро вітає всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо всім добробуту, миру та злагоди!

Здоров’я та щастя!

З найкращими побажаннями IPMA

Дорогі колеги, партнери та друзі!

Від імені Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» AMOMD™ прийміть найщиріші вітання з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Ці свята мають особливе значення, оскільки знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням актуальних питань та поставлених завдань, а також народження Нового часу та нових звершень.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, втілення в життя ваших творчих планів і, безсумнівно, удачі! Ми віримо, що Новий 2020 рік стане для вас і ваших рідних роком добрих змін, а Різдво Христове наповнить серце вірою в чудеса.

Висловлюємо надію, що наша відповідальна спільна діяльність у новому році буде ще більш результативною, а наші громадські ініціативи будуть враховані та оцінені українською владою.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З найкращими побажаннями
команда Асоціації «Оператори ринку медичних виробів» AMOMD™


Любі друзі!

Хоча інтереси бізнесу та споживачів діамет­рально протилежні, знаю, що у фармацевтичному бізнесі існують соціально-відповідальні управлінці, які дбають про звичайного громадянина. Цю газету вже багато років читають фахівці у сфері фармації.

Вважаю, що «Щотижневик АПТЕКА» на сьогодні залишається єдиним оперативним і достовірним джерелом інформації у фармацевтичному секторі. Вітаю читачів цього фахового видання з Новим роком і бажаю усім вдачі в 2020 році, комфорту й гарного настрою!

З найкращими побажаннями

Владислав Онищенко,
голова правління ГО «Союз споживачів медичних послуг,
лікарських засобів і виробів медичного призначення»

Шановні колеги, друзі, партнери !

Від імені Вінницької обласної асоціації фармацевтів «Кум Део» прийміть щирі вітання з Новим роком і Різдвом Христовим! У ці світлі, сповнені надій і чудес свята побажаємо один одному душевного тепла, сімейного, родинного щастя, благополуччя і успіхів в усьому.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя та любові, здійснення всіх планів, задумів і мрій, достатку та щедрої долі.

Щоб у вашому житті завжди панували гармонія та вдача.

Нехай 2020 рік принесе вам душевний спокій, успіхи у професійній діяльності, нових друзів, колег, партнерів. А Різдвяна Зоря запалить у ваших серцях Віру, Надію і Любов.

З Новим роком та Різдвом Христовим !

З повагою

Лариса Просяник,
голова правління Вінницької обласної асоціації фармацевтів «Кум Део»

Дорогі друзі!

Прийміть наші щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай наступний рік завалить Вас оберемком світлих надій, щирими посмішками та сміливими звершеннями.

Бажаю щиро любити та купатися в любові, радіти життю та наповнювати кожен день яскравими фарбами! Відкривайте нові горизонти і день за днем крокуйте до своєї мети! Зустрічайте Новий рік із захопленням, адже в ньому щастя на цілий день більше. З Новим роком!

З найкращими побажаннями

Максим Багрєєв,
керуючий партнер компанії «Кратія»

Друзі, колеги, партнери!

Вдячний за співпрацю та спільні зусилля, комплексні проєкти та важливі рішення, які ми разом приймали протягом цього року.

Нехай прийдешній рік буде успішним і попереду на нас чекають позитивні зміни, ще багато відвертих дискусій, зустрічей та цікавих подій. А наші зусилля, професійний досвід і здобутки, кумулятивну енергію та ентузіазм ми спрямуємо на досягнення вагомих результатів. Ефективні команди рухають грандіозні проєкти. Бажаю всім нам бути об’єднаними та згуртованими системою взаємин та дій задля розвитку галузі охорони здоров’я, спільними ідеями, нормами та цінностями.

Будьте здорові й усміхнені. Живіть у добробуті й любові.

З Різдвом! Щасливого 2020 року!

Дмитро Алешко,
партнер Юридичної компанії «Правовий Альянс»

Редакція «Щотижневика АПТЕКА» приєднується до всіх привітань та теплих слів!

Нехай Новий 2020 рік буде світлим, щасливим та мирним, а Різдво Христове наповнить ваші серця любов’ю, надією та вірою!

Щастя вам, подальших професійних досягнень, родинного затишку та добробуту!


Дякуємо всім вам за співпрацю.
До зустрічі в Новому 2020 році!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті