Столичні медики продовжуватимуть отримувати від мерії надбавки, не дивлячись на виплати від НСЗУ — Віталій Кличко

10 Лютого 2020 11:27 Поділитися

Департамент охорони здоров’я виконавчого органу київської міської ради (київської міської державної адміністрації) повідомляє, що під час відкриття сесії Київради мер Киє­ва Віталій Кличко заявив, що столична влада продовжить виплачувати надбавки медикам та освітянам. На це в міському бюджеті передбачено понад 1,6 млрд грн.

«Планів на 2020 р. щодо перетворень і важливих змін у столиці в міської влади багато. І ми повинні ефективно працювати, щоб ухвалювати необхідні для цього рішення. Сьогодні, зокрема, маємо розглянути та ухвалити зміни до програми «Освіта». Освітня та медична галузі — це галузі, на які столиця виділяє найбільше коштів з міського бюджету. І ці сфери залишаються для нас у пріоритеті», — підкреслив В. Кличко.

Мер столиці запевнив, що програма місцевих стимулів продовжиться, не дивлячись на те, що з 1 квітня медичні заклади переходять на нову модель фінансування за договорами з Національною службою здоров’я. Стимулювальні надбавки виплачуватимуться як столичним лікарям, так медичним сест­рам.

«Мова йде про лікарів та медсестер вторинного та третинного рівня. Ми готуємо зміни до Міської цільової програми «Здоров’я киян» та здійснюємо розрахунки для максимального збільшення доплат», — додав мер Києва.

За матеріалами health.kievcity.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті