В Одеській обл. невідомі поширюють від імені Держлікслужби недостовірну інформацію

03 Березня 2020 1:54 Поділитися

Державна служба Украї­ни з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській обл. (далі — Держлікслужба) повідомляє про виявлення на території області «Інформаційних листів», які розповсюджуються від імені Держлікслужби, яка до них не має відношення. У листах зазначається інформація про начебто розпорядження Держлікслужби, якими заборонено до обігу ряд лікарських засобів. Звертається увага, що ці листи створені невідомими особами та містять недостовірну інформацію.

У зв’язку з цим Держлікслужба просить у випадках отримання інформаційних листів уважно звіряти інформацію, яку вони містять, з інформацією, зазначеною на сайті відомства у розділі розпорядження Держлікслужби.

У відомстві звертають увагу суб’єктів господарювання на той факт, що у вищезазначених листах на початку вказано, що вони створені на базі Державної служби України з лікарських засобів в Одеській обл. Однак у зв’язку з реорганізацією відомства з вересня 2016 р. назву було змінено на Державну службу України з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Одеській обл.

За матеріалами dls.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті