Реформу охорони здоров’я не зупинятимуть — Ілля Ємець

11 Березня 2020 4:13 Поділитися

Урядовий портал повідомляє, що 11 березня під час засідання Уряду Ілля Ємець, міністр охорони здоров’я України, запевнив, що він не має наміру зупиняти медичну реформу. Більше того, нові зміни в системі охорони здоров’я ґрунтуватимуться на передовому міжнародному досвіді та включатимуть інтереси лікарів та пацієнтів.

«Реформа системи охорони здоров’я України не зупиняється, вона продовжується. Наше завдання — провести такі зміни, від яких виграють усі українці: як пацієнти, так і лікарі. Очевидно, що модернізація має відбуватися на основі вітчизняного досвіду та передових світових практик і щоб нові механізми запрацювали одразу, а українці не потерпали від очікування змін», — підкреслив І. Ємець.

Також він додав, що підготовка до впровадження другого етапу реформи системи охорони здоров’я проходить у Міністерстві вже зараз.

Нагадаємо, 11 березня Уряд прийняв ряд заходів через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні та для недопущення її поширення. Зокрема, заплановано введення карантину в навчальних закладах строком на 3 тиж і вирішено ввести обмеження на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб, окрім заходів державної необхідності.

За матеріалами kmu.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті