Глава держави провів зустріч із представниками великого бізнесу для отримання допомоги під час боротьби з поширенням коронавірусу

18 Березня 2020 1:04 Поділитися

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із представниками великого бізнесу. На заході були присутні власники та топ-менеджери найбільших українських компаній і бізнес-груп. На нараді Глава держави обговорив питання допомоги з боку великого бізнесу під час проведення заходів щодо протидії поширенню Україною COVID-19. Про це йдеться на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України.

Зокрема, йшлося про допомогу із закупівлею та постачанням великих партій тестів, необхідного медичного обладнання, захисних та дезінфекційних засобів. Президент наголосив на важливій ролі, яку можуть і повинні відігравати лідери українського бізнесу в ситуації безпрецедентних глобальних викликів, що наразі стоять перед країною.

«Бізнес має бути соціально відповідальним у скрутних ситуаціях для держави. Українці повинні почуватися захищеними, коли звертаються в державні лікарні. І я наполягаю, щоб ви допомогли зараз. В Україні нині немає критичної ситуації, і ми сподіваємося, що зможемо гідно вийти з цього періоду, зберігши здоров’я та життя українців», — зазначив Володимир Зеленський.

Бізнесмени погодилися з пропозиціями Президента та пообіцяли надати всю необхідну допомогу державі у здійсненні превентивних заходів з протидії поширенню коронавірусу. Україна, запевнили учасники зустрічі, є простором стратегічних інтересів для представників великого бізнесу, які планують тут жити й працювати.

Варто зазначити, що Ілля Ємець, міністр охорони здоров’я України, звернувся до всіх підприємств і організацій, компаній та асоціацій з проханням надати посильну допомогу та приєднатися до благодійних проєктів і програм, які дадуть змогу посилити національну систему охорони здоров’я, підтримати медиків, а відповідно — зберегти життя і здоров’я кожного громадянина України.

За матеріалами president.gov.ua,
фото із сайту Президента України
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті