Наступного тижня столиця отримає понад 100 тис. медичних масок — Віталій Кличко

20 Березня 2020 1:11 Поділитися

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що наступного тижня Київ розраховує отримати першу партію медичних масок — понад 100 тис. Про це йдеться на сайті Київської міської державної адміністрації (КМДА).

«Наступного тижня ми розраховуємо отримати понад 100 тис. масок, виготовлення яких ми замовили на українських підприємствах. Їх наразі шиють. Також замовили маски за кордоном», — зазначив В. Кличко.

Він зауважив, що на сьогодні ситуація із відсутністю медичних масок в аптеках справді критична. Наявні в місті близько 20 тис. масок столична влада наразі поширює в лікарнях медикам, на комунальних підприємствах та тих підприємствах, від роботи яких залежить життєдіяльність міста.

Разом із тим мер міста зауважив, що ажіо­таж із засобами індивідуального медичного захисту сьогодні не лише в Україні, а й в усьому світі.

«Шалений ажіотаж не тільки в Києві, а й у всьому світі. Я спілкуюсь із багатьма колегами, друзями, які живуть і працюють у Сполучених Штатах, Німеччині, Австрії, — аналогічна ситуація в усьому світі. Люди розмітають не тільки продукти харчування, шалений попит також на медичні засоби захисту, зокрема, на маски», — додав він.

За матеріалами kyivcity.gov.ua,
фото із сайту КМДА
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті