Щиро вітаємо Філю Іванівну з 70-річчям!

24 Березня 2020 12:27 Поділитися

Філя Іванівна Жебровська народилася 24 березня 1950 р. в Житомирській обл. Батько Філі Жебровської був військовим і має цілий ряд нагород за участь у Великій Вітчизняній війні, а мати була працівником колгоспу. Філя Іванівна за освітою є економістом, а у 1998 р. здобула науковий ступінь кандидата економічних наук.

Свою кар’єру в компанії Філя Іванівна розпочала у 1980 р., коли підприємство було ще радянським Київським фармацевтичним заводом ім. М. Ломоносова.

Ф. Жебровська пройшла довгий шлях кар’єрною драбиною від головного бухгалтера, заступника директора з економіки та фінансів (1990 р.) до генерального директора реорганізованого акціонерного товариства (1995 р.).

З 30 червня 2017 р. Філя Іванівна залишила посаду генерального директора та очолює Наглядову раду компанії «Фармак».

Загалом під її керівництвом підприємство було переорієнтоване з виробництва активних фармацевтичних інгредієнтів на виготовлення готових лікарських засобів, які відповідають міжнародним стандартам якості.

Завдяки обраній стратегії ведення бізнесу, інноваційній технологічній платформі, інвестуванню у виробництво та персонал у 2010 р. «Фармак» є визнаним флагманом української Фарми. Компанія зберігає лідерські позиції й до сьогодні завдяки високій якості своєї продукції та впровадженню інновацій.

«Фармак» — один із найбільших експортерів ліків в Україні. І зараз компанія орієнтується на розширення своєї присутності на європейських ринках.

Окрім значного кар’єрного шляху у фармацетичній галузі, Філя Іванівна є автором 120 наукових праць (серед них одна монографія), 100 патентів України. Нагороджена орденами «За заслуги» I–ІІІ ступенів; почесною грамотою Кабінету Міністрів України, медаллю М.Д. Стражеска «За заслуги в охороні здоров’я», Золотим знаком Українського союзу промисловців і підприємців, почесними грамотами Міністерства охорони здоров’я України та Київської міської держадміністрації, а також отримала низку інших нагород. Філя Іванівна є однією зі 100 найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус».

Шановна пані Філе!
Від академічної спільноти Національного фармацевтичного університету та від себе особисто маю честь привітати Вас із ювілеєм! Прийміть наші щирі вітання з нагоди дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, любові та гармонії, миру та натхнення.
Нехай у Вашому житті завжди буде весна, початок якої осяяв Ваш особистий потенціал: красива та жіночна, творча та діяльна, стрімка та наполеглива, обдарована особистість з активною життєвою позицією.
Червоною стрічкою пройшла через Ваше життя фармація. Завдяки Вашим вмінням та професіоналізму приватне акціонерне товариство «Фармак» зараз є провідною українською фармацевтичною компанією, яка відома на батьківщині та за її кордонами.
Вчора — генеральний директор, сьогодні — як голова наглядової ради «Фармак» Ви визначаєте стратегічні напрямки розвитку компанії. Талановитий керівник, новатор — Ви завжди розуміли важливість участі виробника в підготовці фармацевтичних кадрів, проведенні спільних заходів, створенні ефективного механізму взаємодії між виробництвом і профільним закладом вищої освіти.
Сьогодні «Фармак» та Національний фармацевтичний університет пов’язують давні партнерські відносини та плідна співпраця. Наші випускники з радістю приєднуються до команди спеціалістів Вашої фармацевтичної компанії.
Шановна пані Філе! Ми цінуємо Ваш особистий внесок та управлінський досвід у розбудову фармацевтичного сектору України. Невтомна та спрямована Ви завжди знаходитеся у вирі подій. Від усього серця зичимо Вам нових креативних ідей, продуктивної роботи в команді однодумців, реалізації задумів, спрямованих на розквіт української фармації.
Нехай Ваш життєвий та професійний шлях буде витканий успіхом та натхненням.

Любові та щастя! Довгії літа!

З повагою

 Алла Котвіцька, ректор НФаУ, професор

Редакція «Щотижневика АПТЕКА» та весь колектив компанії «МОРІОН» приєднуються до усіх побажань та щиро вітають Філю Іванівну з 70-річчям!

Нехай кожен наступний день Вас радує більше та засмучує менше, ніж попередній! Невичерпної вам творчої сили, натхнення, безлічі нових ідей і життєвої енергії для їх втілення! І, звичайно ж, здоров’я вам та вашим близьким!

 Впевнені, що на нас разом з вами чекає ще багато ювілеїв попереду!

З Днем народження!

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*