Кількість хворих на COVID-19 у столиці зросла до 40

26 Березня 2020 6:03 Поділитися

У Києві зареєстровані ще 6 випадків захворювання на коронавірус. Кількість киян, що захворіли на COVID-19, зросла до 40 осіб. Про це повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації.

Захворіли 1 жінка 35 років, і 5 чоловiків — віком від 28 до 70 років. Четверо пацієнтів госпіталізовані до Олександрівської лікарні. Один — 70-річний військовослужбовець — до військового госпіталю. І 1 хворий чоловік лікується на самоізоляції вдома.

Разом із тим, за словами мера Києва Віталія Кличка, на сьогодні за допомогою експрес-тестів і лабораторних досліджень протестовано 1437 киян. Київський міський лабораторний центр МОЗ України перевіряє з метою підтвердження чи спростування діа­гнозу «коронавірус» ще понад 30 зразків.

«Я хочу звернутися до правоохоронних органів з проханням жорстко контролювати дотримання законних процедур приватними клініками. Бо деякі з них сьогодні теж роблять експрес-тести на коронавірус і не передають результати позитивних діагнозів державним органам. А ми їх потім отримуємо через Німеччину або взагалі не отримуємо. Я вважаю це неприпустимим», — зауважив В. Кличко.

Окрім того, у зв’язку з рішенням Кабінету Міністрів щодо запровадження на всій території України режиму надзвичайної ситуації на 30 днів і продовження карантину до 24 квітня раніше введені в Києві обмежувальні та протиепідемічні заходи також продовжуються до цього часу.

Забезпечити виконання продовження протиепідемічних заходів та обмежень мають структурні підрозділи Київської міської державної адміністрації, районні в м. Київ державні адміністрації, керівники підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування, розташовані у столиці, відповідно до протокольних доручень.

За матеріалами kyivcity.gov.ua
Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті